Povežite se sa nama

intervju.rs

Sudije, sram vas bilo!

Kolumne

Sudije, sram vas bilo!

Foto: espreso.rs

Sudije, sram vas bilo!

Tužite me, hapsite me, osudite me, nabijte me na žuti medijsko-politički kolac, obesite me na Terazijama, pustite Vlada Georgieva da me udari „za vrat“, javite Sergeju Trifunoviću da me zapiša; radite, bre, šta hoćete i kako hoćete, ali nećete me i ne možete nikako sprečiti da ovde i danas kažem punu istinu o srpskim sudijama i srpskim sudovima.

 Gospodo sudije, vi iz Višeg, Apelacionog suda i drugih beogradskih „vrhovnih sudova“, sram vas i stid bilo! Čast izuzecima koji se mogu nabrojati na dve ruke prosečnog zapadnosrbijanskog drvoseče, ali to što vi, gospodo, radite, to što vi delite tim vašim presudama nema nikakve veze ni sa pravom, ni sa pravdom, nego samo i jedino sa tajkunsko-politikantskim interesima i lopovskim prljavim, krvavim kešom. 

Jer da u srpskom pravosuđu ima prava, pravde i zakona, pa za ovih skoro dvadeset godina takozvane demokratije u Srbiji bar bi jedan krupan lopov omastio bukagije. Bar jedan sadašnji ili bivši ministar, bar jedan tajkun koji se obogatio na brutalnoj, divljačkoj pljački ovog naroda i ove države, bar jedan kriminalac opasniji od sitnog narko-dilera i lokalnog džeparoša. 

Predrag Bubalo je, razumemo se, samo povod. Povod je oslobađajuća presuda za bivšeg ministra privrede koji je, dokazano, omogućio tajkunima Miškoviću i Beku da ispod svake cene kupe „Luku Beograd“. Ali, kada govorimo o vama, korumpiranim skotovima u sudijskim kabinetima, nećemo da zaboravimo ni na poništenje presude gazdi „Delte“ Miroslavu Miškoviću, koji će, kako je krenulo, još da dobije i orden jer je utajio porez!?! I šta bi sa Oliverom Dulićem? Šta je sa pljačkom državne Agrobanke? Šta je sa Draganom Đurićem? Gde ste, bre, u kojoj fioci zaturili „C market“? Zašto ste pustili Slobodana Radulovića da umre u kućnom pritvoru samo da ne bi svedočio o pljački države u koju su svojeručno umešani vrhovni srpski tajkuni?!

I zato je u pravu Miloš Vučević kada vas, gospodo sudije, pita za koga vi radite! Za narod ili za tajkune? Po slovu zakona i Ustava ili po količini prljavog keša u tajkunskim kovertama? Je l’ vi stvarno mislite da smo mi svi sisali vesla, da se kopčamo na leđima, pa ćemo da poverujemo u tezu po kojoj niko, ali ama baš niko nije kriv za veliku, istorijsku pljačku Srba i Srbije? Zar zaista mislite da narod u Srbiji ne vidi da ste vi zapravo samo bedne sluge žutih oligarha i njihovih tajkuna? 

Šta kažete? Sudska vlast je nezavisna? Na nju se ne sme uticati? Zabranjeno je komentarisati presude?! Ma, odjebite, bre! Odjebite svi vi koji mislite da Srbiju i budućnost naše dece treba ostaviti u rukama vrhovnih dosovskih sudija koji su za sebe prigrabili status svetih krava, pa sada svi treba da se, kod zdravih očiju, prave ćoravi i mirno im prepuste vrhovnu vlast.

Srećna i vama Nova godina.

Izvor: informer.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Kolumne

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh