Povežite se sa nama

ISPLIVALA NOVA FOTKA! Pekar iz Borče IPAK ZNAO ZA DVOGLAVOG ORLA?!

Vesti

ISPLIVALA NOVA FOTKA! Pekar iz Borče IPAK ZNAO ZA DVOGLAVOG ORLA?!

Nekoliko desetina građana okupilo se pre nekoliko dana ispred pekare „Roma“ u beogradskom naselju Borča, protestujući što je jedan od zaposlenih tog objekta objavio na Fejsbuku fotografiju na kojoj rukama pokazuje dvoglavog orla, simbol Velike Albanije.

Vlasnik pekare Mon Đuraj se nakon protesta oglasio i ogradio od sporne fotografije i postupka koji je njegov zaposleni učinio.

Međutim, na društvenim mrežama u međuvremenu je osvanula još jedna fotografija, a prema tvrdnjama korisnika, na njoj navodno Đuraj pozira sa još jednim momkom koji pokazuje dvoglavog orla. Nepoznato je kada je nova sporna fotografija nastala i ko ju je postavio na društvenu mrežu.

Podsetimo, nakon incidenta ispred njegove radnje, Đuraj je snimio video-klip u kojem se izvinio građanima, ali i ogradio o postupak zaposlenog.

– Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog, ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija, ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem – rekao je on pre nekoliko dana.

Đuraj je iz Prizrena, živeo je u Švajcarskoj, a od pre osam godina je u Borči, gde je otvorio pekaru. Pekara je trenutno zatvorena iz bezbednosnih razloga.

informer.rs

 

2 Komentara

2 Comments

 1. milan

  1. maja 2019. u 19:03

  Molim Vas da ispravite, nije mu zaposleni, već rođeni brat…
  I nije ovde došao sa Kosova i Metohije već iz Švajcarske… Znači živeo je na KiM, pa se preselio u Švajcarsku, a potom se nastanio u Borču…

 2. milan

  1. maja 2019. u 19:06

  I još nešto, raspitajte se kakav je položaj Srba u Prizrenu… Nije mu mesto više u Borči ,nek se vrati u Švajcarsku, ako može naravno …

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh