Povežite se sa nama

intervju.rs

UPUCAO GA OTAC? Ubijen Albanac koji je brutalno ubio maturanta Dimitrija u Gračanici dok je s drugovima bio u kiosku brze hrane

Vesti

UPUCAO GA OTAC? Ubijen Albanac koji je brutalno ubio maturanta Dimitrija u Gračanici dok je s drugovima bio u kiosku brze hrane

Kosovski Albanac Aljbert Krasnići, koji je 5. juna 2004. godine u centru Gračanice hicima iz automatske puške usmrtio učenika Medicinske škole Dimitrija Popovića (17), ubijen je sinoć u Prištini.

– Ubistvo se dogodilo juče oko 17 sati. Policija je odmah izašla na lice mesta. Osumnjičeni je uhapšen, a pronađeno je i vatreno oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ubistvu – kazali su u policiji.

Aljbert Krasnići inače je osuđen na zatvorsku kaznu od devet ipo godina jer je hicima iz automatske puške ubio srpskog mladića Dimitrija Popovića. Ovo svirepo ubistvo dogodilo se u kiosku brze hrane u kojem je Popović bio sa svojim drugarima gde je večerao.

Ispred kioska tada se zaustavilo vozilo marke „audi“ za čijim volanom je bio Ljabinot Gaši. U vozilu je bio i Aljbert Krasnići koji je, bez ikakvog razloga i povoda, ispalio rafal u pravcu kioska u kojem je, u tom trenutku, bilo više osoba.

 Popovića je metak pogodio u glavu i preminuo je na licu mesta. Iako je osuđen na devet ipo godina zatvora, Krasnići je odležao samo četiri.
Izvor / blic.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh