Povežite se sa nama

intervju.rs

Olivera Imbronović (hotel “Prezident“) – Palić pruža raznovrsne sadržaje za ljude koji vole da odvoje vreme za sebe

Foto / arhiva hotela ''Prezident''

Srbija

Olivera Imbronović (hotel “Prezident“) – Palić pruža raznovrsne sadržaje za ljude koji vole da odvoje vreme za sebe

Razgovarao: Mikloš Dimitrijević

Generalni menadžer hotela “Prezident“ Olivera Imbronović, govori za intervju.rs o lepoti jezera Palić, o hotelskom enterijeru , o poznatim restoranima kao i o vojvođanskim vinarijama…

-Hotel “Prezident“ se nalazi u prelepom ambijentu nedaleko od stoletnog parka na 50 metara od obale jezera Palić. On je za sve goste koji žele da, barem na kratko, pobegnu iz stvarnosti i uživaju u raznovrsnoj ponudi. On raspolaže sa četiri apartmana, osam soba sa francuskim ležajem i sa dvokrevetnim sobama. Sve su luksuzno opremljene – kaže Imbronovićeva.

Prezident Fitnes centar

Fitnes centar je opremljen “Techno Gym” multifunkcionalnim spravama, tegovima i kardio programom. U Spa & Wellness centru nalaze se suva finska sauna, hidromasažni bazen i đakuzi.  Gostima su na raspolaganju usluge masaže.

Sve javne prostorije, konferencijska i sala za sastanke su klimatizovane. Moguće je birati između soba za pušače i nepušače.

Wellness & Spa centar se prostire na 1000 m2.

-Palić pruža raznovrsne sadržaje za ljude koji vole da odvoje vreme za sebe i kvalitetno se vrate pravim vrednostima-rekla je generalna menadžerka ovog hotela.

Izlaskom iz njega može da se prošeta stazom uz jezero i kroz park. Takođe, od proleća do jeseni mogu da se iznajme bicikli i četvoricikli.
Šetajući uz obalu jezera ističu se velelepna zdanja iz 1902. godine: “Ženski i Muški štrand“, “Vodotoranj“, “Velika Terasa“ i “Muzički paviljon“.

Alfa i Omega hotela “Prezident“: Olivera Imbronović

ZOO sa cvetnim lejama

U parku se nalaze velika letnja pozornica i teniski tereni kao i zoo-vrt. Obzirom da je ovaj vrt poznat i po cvetnim lejama, najbolje ga je posetiti u svako godišnje doba.

Turisti koji posećuju Palić, vole da provedu vreme na okolnim salašima. Najtraženiji su salaši sa tradicionalnim vojvođanskim jelima i tamburašima: “Majkin i Jelen salaš“.

Bogata vinska karta

Uz dobru vojvođansku hranu idu i vina iz vinarija Zvonka Bogdana, Vinskog dvora, Tonkovića, Maurera, Bonija i Čuvardića.

U centru grada su kafići, restorani i poslastičarnice u kojima može da se napravi pauza za osveženje uz dobar ručak.

Ugostiteljstvo, hotelijerstvo i turizam su pretrpeli najveću štetu za poslednjih godinu dana. Na prvom mestu je svakako očuvanje zdravlja, kako zaposlenih tako i gostiju. Donešene mere za sprečavanje širenja virusa su dale  rezultate. Naučili smo mnogo jedni o drugima. Sačuvali smo poverenje i dobru uslugu domaćina.

Selfi iz hotela “Prezident“ : Mikloš Dimitrijević

Lipicaneri u ergeli “Kelebija”

U blizini jezera se nalazi čuveni adrenalin park “Furioso”, koji pored sadržaja za spretnost i izdrživost, ima ponudu spremanja domaćih jela, jahanje konja, vožnju kočijama.
Na desetak kilometara se nalazi i ergela “Kelebija” sa najvećim brojem lipicanera koji čine ponudu ove destinacije raznovrsnom i drugačijom.

Jedan dan se može provesti i u Dušanovu, restoranu “Krupara”, bovling centru. Leti su interesantni tereni na otvorenom i bazeni.

Destinacija je pravo mesto za kvalitetan odmor od desetak dana.

Izvor /intervju.rs

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u Srbija

 • Sport

  DOBRA ODLUKA ILI NE??????

  Autor

  Selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić, je odlukom da iz tima izostavi dugogodišnjeg kapitena Miloša Teodosića izazvao...

 • Društvo

  Roming-stari problem na putovanjima

  Autor

  Iako je 1. jula prošle godine roming za Severnu Makedoniju, Albaniju, BiH i Crnu Goru ukinut...

 • Društvo

  Toliko o tome!!!

  Autor

  Iako nas zvaničnici svakodnevno ubeđuju kako živimo bolje, kako nam je BDP u porastu, kako smo...

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh