Povežite se sa nama

intervju.rs

Vladimir Orlić (SNS): Lažni uzbunjivač Aleksandar Obradović godinama krao informacije iz Krušika

Politika

Vladimir Orlić (SNS): Lažni uzbunjivač Aleksandar Obradović godinama krao informacije iz Krušika

Za zamenika predsednika poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Vladimira Orlića Aleksandar Obradović je samo “lažni uzbunjivač“ koji je krao informacije iz “Krušika“, pa ih potom prosleđivao stranim državljanima.

-Aleksandar Obradović nema status uzbunjivača. I ne može da ga ima zato što se taj čovek nije ponašao u skladu sa zakonom. Nije se obratio institucijama koje zakon predviđa, nego je godinama krao informacije iz Krušika u kome je radio, a onda informacije prosleđivao stranim državljanima – rekao je Vladimir Orlić u Narodnoj skupštini na konferenciji za novinare.

Foto/Kurir.rs/Marina Lopičić

 Oni žele snajper uperen u Aleksandra Vučića

Na naše pitanje zašto optužuje redakciju NIN, kada je autor fotoreporter novinske agencije Tanjug i kakve to veze ima kada se u tekstu ne poziva na linč predsednika Aleksandra Vučića, on je prokomentarisao:

-NIN je vrlo svesno i vrlo namerno objavio ovakvu fotografiju sa očiglednim ciljem da je snajperska puška uperena pravo u Aleksandra Vučića. To dovodi u kontekst sa ovom lažnom aferom. Šta je njihova poruka u celoj ovoj priči?Oni žele snajper uperen u Aleksandra Vučića, verovatno se nadajući da će se naći sa druge strane slike – rekao je Orlić.

Izvor / intervju.rs

2 Komentara

2 Comments

  1. хогар

    28. novembra 2019. u 23:47

    S*EBALI STE OVU DRZAVU, VASU DRZAVU…OD VELIKE SRBIJE OSTALA MALA KOLUMBIJA

  2. Todor

    30. novembra 2019. u 16:34

    Dva mentalca Orlić i Šormaz. Lovci na povlastice i položaj.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh