Povežite se sa nama

Vedrana Rudan – Čemu služe žene

Kolumne

Vedrana Rudan – Čemu služe žene

Foto/internet

Vedrana Rudan – Čemu služe žene

Piše: Vedrana Rudan

Žene moraju buljiti u ekran ultrazvuka. Kad im doktorica kaže, kako krasna curica, uvijek će reći, moj muž želi curicu, rekao mi je, ne dolazi doma bez curice. Kad rode, žene moraju provjeriti noge svoje kćeri. Jesu li dovoljno dugačke? Neće valjda imati noge na sestru od tate? Kratkonoga, debela ženetina nikako da nekoga nađe.

Žene moraju dojiti, dojiti i samo dojiti. Do sedme godine svoje bebe. Na osmi rođendan, kad joj kći kaže, daj mi moju prijateljicu, mama ima pravo izvući dugačku sisu ispod majice i reći, još danas i gotovo. Žene su sluškinje državi. Odgajaju, hrane i održavaju na životu robove i ropkinje koji će, kad navrše osamnaest, glasati za razbojnike i crkavati za njihovo bolje sutra.


Žene, mlade, visoke, vitke, usisivač su sperme moćnih muškaraca. Moć muškarca je upravno proporcionalna s brojem dugonogih komada koji mu plešu u krilu dok mu na hlačama ne osvane mrlja. Žene usisavaju i svoje manje moćne partnere da bi se oni osjećali moćnijima. Fafaju i svojim ljubavnicima. Dečki su jezivo frustrirani, imaju dvoje djece i ženu svojih godina s kojom su od faksa.
Žene služe djeci, njemu, njegovim roditeljima i svojim roditeljima kao psiholozi, psihijatri, brisačice guzica svih godišta, kuharice, spremačice, učiteljice, tješiteljice, njegovateljice, od pelenskog osipa do dekubitusa. Bez kćeri stara majka ječi u staračkom domu u gluhe uši, bez nevjeste njegova mama rijetko viđa juhu, da nema žene on nikad ne bi spoznao koliko se dobro jebe njegova cura.
Žene doma nose plaću. Rade ili u Hrvatskoj ili u nekoj od susjednih zemalja. Da one ne rade u Italiji kao čuvarice ludih nona, da doma ne nose minimalac, da ne rade tri posla, jedan na „radnom mjestu“, drugi doma, treći kod gospođe koja guta vlasniku lanca marketa, njihovi muževi ne bi mogli odlaziti u kladionice.

Žene služe da bi se ljudska bića mogla dijeliti na „jači“ i „slabiji“ spol. Slabiji spol ima među nogama ono što ga, po njemu, povremeno čini jačim. Da slabiji spol zna da ga ono što ima među nogama povremeno ne čini jačim, na trenutak bi sjeo s prljavom krpetinom u ruci i razmislio. Čemu služe žene? Odgovor mu oči kopa. Žene služe da bi ih jebali svi oko njih a najviše one same.
Svaka žena koja razmišlja o tome čemu služe žene ne služi ničemu. Žene ne smiju razmišljati. One moraju imati dobro dupe, duge noge, biti dovijeka mlade i u svakom trenutku spremne da se bace na koljena i razvale labrnju.
Ima žena koje ne žele biti doživotne pušačice kurca. Takve žene ili ne znaju čemu služe žene ili su muškarci maskirani u žene.

Izvor: intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Kolumne

Na Vrh