Povežite se sa nama

intervju.rs

Stefanović: Više puta sam Vučiću rekao da može uvek da zatraži moju ostavku

Foto / Tanjug

Politika

Stefanović: Više puta sam Vučiću rekao da može uvek da zatraži moju ostavku

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je više puta rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni.

U pisanoj izjavi Stefanović je naveo da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas i lider Dveri Boško Obradović više nisu u stanju da se opredele da li je on „najbliži saradnik Vučića ili vodi rat protiv njega“.

On je optužio Obradovića da je deo „kriminalne organizacije Dragana Djilasa“.

Foto / Novosti.rs

Obradović je ranije danas rekao da se Stefanović „osamostalio“ i formirao svoj kriminalni klan koji je „u ratu sa klanom Andreja Vučića, brata predsednika Aleksandra Vučića“ i da se sa bratom i ocem bavi trgovinom uticajem, a da sa grupom ljudi to sprovodi uglavnom u oblasti trgovine oružjem i zidanjem luksuznih hotela.

Obradović je naveo da bi ga u svakoj pravnoj državi posle ovakvih „krupnih“ tvrdnji pozvalo tulaštvo da im dostavi informacije, kao i da će republički tužilac Zagorka Dolovac pokazati da je deo takvog klana ako to ne učini i zbog toga odgovarati posle političkih promena u zemlji.

Izvor / beta.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh