Povežite se sa nama

intervju.rs

SNS VRANJE: Čestitamo vam predsednika NARKOMANA!

Foto/infovranjske.rs

Politika

SNS VRANJE: Čestitamo vam predsednika NARKOMANA!

GrO SNS-a u Vranju preko svog saveta za informisanje saopštenjem za javnost obratio se u sredu Pokretu slobodnih građana Vranja pišu INFOVRANJSKE.RS

Redakcije InfoVranjskih i protiv svoje volje i profesionalnih uzansi ovo saopštenje prenosi u celini, bez ikakvih ispravki.

– Gospodo iz PSG-a u Vranju, čestitamo vam predsednika. Još se bivšem nije makao barut sa ruke, a vi izabraste novog sa prahom ispod nosa. Činjenica je da bolje niste ni imali. Verujemo da će, bar vas nekoliko u Vranju, ostati uz njega u trenutku kada mnogi beže glavom bez obzira iz vašeg pokreta.

Možda smo vam mi iz Srpske Napredne Stranke krivi i što ste za predsednika izabrali narkomana najurenog iz vojske, koji je uz to poznat i po krađi para od bolesne dece, kao i vređanju žena. Ili smo možda krivi i što vam se pokret rastura?O kakvom nezadovoljstvu govorite? Šta hoćete da kažete?

Foto/Jugmedia

Da su građani Vranja nezadovoljni jer danas rade i Simpo i Jumko, ili možda što se gradi novi vrtić, ili što je završen Hirurški blok, ili što smo rekonstruisali železničke stanice i u Vranju i u Vranjskoj Banji, ili što se gradi fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, ili što se infrastrukturno oprema slobodna zona, ili završava pozorište, ili možda što je rekonstruisan gradski stadion, ili što će Grad zahvaljujući Aleksandru Vučiću i građanima koji ga podržavaju dobiti novi stadion sa 8000 mesta, gde će naš šampion Dinamo moći da igra kao domaćin, ili što je naselje Čerenac posle 20 godina dobilo vodu, ili što smo sredili Lunginu i Radničku ulicu, ili što u Vranjskoj Banji radi zatvoreni bazen i balon sala, ili što je u Vranjskoj Banji asfaltirano više ulica nego ikada, ili….

Mnogo je” ili” kao što vidite.

Možda ste vi gospodo nezadovoljni, jer pod vođstvom predsednika narkomana, nikada nećete voditi Grad, ali nemojte nama da pričate o nezadovoljstvu građana. Znamo mi bolje od vas kako građani danas žive, jer se svakodnevno bavimo njihovim problemima. Znamo mi koliko nas posla još čeka.

Takođe znamo da ne smemo dozvoliti da lopovi i bitange ikada više dođu na vlast u Srbiji. I to vama smeta. Smeta vam što je odboru SNS-a u Vranju od nove godine pristupilo 150 novih članova.

I na kraju treba da znate da, i pored toga što ste u raspadanju ili preciznije u slobodnom padu, što ne postojite na političkoj mapi, zbog građana Vranja, nikada vam nećemo ništa prećutati i uvek ćemo vas svuda pobeđivati. – kaže se u saopštenje Gro SNS Vranje

infovranjske.rs

2 Komentara

2 Comments

  1. Djudja

    30. januara 2019. u 13:43

    Ahahaha,kako jadno kada te prozivaju provereni lopovi,falsifikstori diploma,dezerteri,tj. najgori šljam oličen u odboru Sns-a u Vranju!Lopovčine!

  2. Zadovoljni gradjanin

    2. februara 2019. u 22:00

    Sto se tice hiruskog bloka jadni mi obicni gradjani jer ce nam hiruske intervencije vrsiti iskorumpirani kasapini(cast izuzecima),pored pozorista prolazim svaki dan ne izgleda obecavajuce,sina vodim u Surdulicu da navija za „dinamo“,sto bi narod reko “ od obecanja kuca ne propada“. Samo na 15 minuta od centra grada(Sobina) jos uvek nije prosla gradska vodovodna mreza.Na razgovoru za poso pitaju da li prihvatam da mi radno vreme bude od 8-18h po potrebi i duze bez placanja prekovremenog rada (svecano otvaranje fabrike obavio Vucic). Inace u Vranju je milina ziveti

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh