Povežite se sa nama

Šešelj: Vaciću, izbacio te Nebojša Stefanović iz stranke! Vacić: Nije on, nego Šarović!

Politika

Šešelj: Vaciću, izbacio te Nebojša Stefanović iz stranke! Vacić: Nije on, nego Šarović!

Lider Srpske desnice, Miša Vacić, otkrio je u emisiji “Pravac“ na RTV Pink-u, da je bio dugogodišnji član Srpske radikalne stranke i da ga je funkcioner Nemanja Šarović udaljio iz nje, tako što mu je poslao sms poruku: “Izbačen si“.

U pomenutoj emisiji gostovali su i Vojislav Šešelj i Milica Stamenkovski iz Srpske stranke Zavetnici.

-Tri puta sam se učlanjivao u Srpsku radikalnu stranku, iz sledećeg razloga: Niko me nije  pozvao ni na jedan sastanak – rekao je Vacić.

A onda mu je dobacio Vojislav Šešelj sledeće:

-Jel ti je Nebojša Stefanović bio predsednik Opštinskog odbora na Novom Beogradu? E, on te je i izbacio iz stranke! – obrusio mu je Šešelj.

Foto/Alo.rs/Vladimir Marković

Vacić mu na to nije ostao dužan odgovora.

-Vas je neko lagao u Hagu, da se na tim protestima puštaju pesme “Beogradskog sindikata“, gde se u jednom stihu kaže: “ Ne treba mi BIA da mi kaže da sam pošten, niti radikali da li Srbin sam uopšte“. Onda ste Vi doneli zabranu da članovi “radikala“ dolaze u kvotama na proteste.  Kada je izašao moj intervju u “Pravdi“, Šarović mi je poslao poruku: “Izbačen si!“ Moj izlazak iz “radikala“ bio je pre nastanka poslaničkog kluba “Napred Srbijo!“

Izbacio Vacića iz stranke/Nemanja Šarović

Šešelj je u emisiji otkrio da su za Mišu Vacića “naprednjaci odrađivali posao“, tako što su mu sakupljali potpise.

-Nemam ništa protiv što su Vaciću sakupljali potpise, mogu sakupljati kome god hoće i registrovati ga. Ali kada budu sakupljali potpise za izbore, a mi saznamo da su im “naprednjaci“ pomogli, to može biti razlog da i mi bojkotujemo izbore – rekao je Vojislav Šešelj za “Pravac“ na RTV Pink-u.

Miša Vacić je istakao da Srpska desnica nije u registru političkih stranaka i da “naprednjaci“ ne stoje iza pomoći prikupljanja potpisa, već ih je lider radikala pomešao sa “Zavetnicima“.

Izvor/intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Na Vrh