Povežite se sa nama

intervju.rs

SEČA kadrova u SNS-u!

Foto/infovranjske.rs

Politika

SEČA kadrova u SNS-u!

Piše: S. Kostić

Srpska napredna stranka planira smenu nekoliko direktora javnih ustanova u Vranju ne samo iz naprednjačke nomenklature, već i onih iz SPS-a, saznaju infovranjske.rs iz izvora u Gradskom odboru SNS.

– SNS se ne šali, vrlo brzo će inicirati smene direktorke Centra za socijalni rad Dragane Arsić, direktora Sportske hale Bobana Mladenovića i direktora «Uprave Banje» Ivice Milenkovića, to je ono što se zna u redovima i naprednjaka i socijalista – tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Izvor iz naprednjačkog tabora poručuje «da niko neće moći da spase navedene direktore, kandidate za smenu na narednim sednicama Skupštine Grada».

Foto/infovranjske.rs

– U SNS očekuju da će vodeće ličnosti SPS u Vranju pokušati da osujete smenu svojih direktora, ali da SNS neće popustiti u svojim planovima niti odstupiti od predviđenih smena. Biće naprednjaci dosledni kao prilikom smena direktora «Komrada» Momira Stoiljkovića i dvojice gradskih većnika, Nebojše Mladenovića i Žikice Antanasijevića – kategoričan je sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «SNS planira i smenu čak nekoliko većnika»!?

– Njihova imena nisu poznata, za sada se samo naslućuju, ali se zna da će SNS svesno žrtvovati pojedince «slabijeg ešalona» u cilju amortizovanja krupnih propusta vranjskog naprednjačkog vrha – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

infovranjske.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Na Vrh