Povežite se sa nama

intervju.rs

Rusi imaju Trampov pornić sa kurvama!

Svet

Rusi imaju Trampov pornić sa kurvama!

Svetom su u petak usred dramatične eskalacije odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Ruske Federacije zbog dešavanja u Siriji poput bombe eksplodirali detalji iz knjige bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija, koji je u njoj otkrio da Rusi poseduju porno-snimak šefa SAD Donalda Trampa s kurvama – piše  REPUBLIKA.RS

Kako Komi tvrdi, upravo je to razlog zbog kog američki lider nikada ne bi ušao u otvoreni sukob s Moskvom jer bi u suprotnom bio objavljen pornić nastao 2013. u moskovskom hotelu, gde je Tramp navodno i urinirao po prostitutkama. To bi, ističe se, nanelo nepovratnu štetu ne samo Trampovom ugledu već i ugledu Amerike, koja je takvog čoveka 2016. izabrala za lidera.

Komi, kog je Tramp iznenada otpustio u maju prošle godine, napisao je knjigu „Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo“ i u njoj optužio šefa Bele kuće da je lažov i nemoralna osoba.

– Iskreno, nikada nisam mogao ni da pomislim da bi ove reči mogle da izađu iz mojih usta, ali ne mogu da tvrdim da aktuelni predsednik Sjedinjenih Država i prostitutke nisu pišali jedni po drugima u Moskvi 2013. Veoma je moguće, ali ja to ne znam – naveo je Komi u knjizi koja tek treba da bude puštena u prodaju u utorak, ali čiji su delovi dospeli do američkih medija i izazvali neviđenu buru u javnosti.

REPUBLIKA.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Svet

Na Vrh