Povežite se sa nama

Profesor Filološkog fakulteta za INTERVJU.RS: Mejl sa studentima je hakovan, to nije moj odgovor

Foto / Privatna arhiva

U Fokusu

Profesor Filološkog fakulteta za INTERVJU.RS: Mejl sa studentima je hakovan, to nije moj odgovor

Profesor Filološkog fakulteta dr. Predrag Petrović, otkrio je u razgovoru za intervju.rs da je njegov mejl sa studentima iz udruženja “Jedan od pet miliona“ hakovan i grubo zloupotrebljen i da takav sadržaj uvredljivog karaktera ne spada u domen njegove komunikacije.

Udruženje / “Jedan od pet miliona“

-Došlo je do grube zloupotrebe mog mejla i slanja uvredjivog sadržaja, koji apsolutno ne spada u domen moje komunikacije. Morao sam da menjam šifru, jer sam dobijao prijave od yahoo-a o sumnjivim pristupima mom nalogu. Kontaktiraću i službu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala. Moje ime je iskorišćeno za ovakav oblik opštenja sa Udruženjem studenata “Jedan od pet miliona“. To nije moj odgovor, nikada se nisam tako nekome obratio – oštro je za intervju.rs demantovao spekulacije Predrag Petrović.

Pitali smo ga i, između ostalog, šta misli o aferi spornog doktorata Siniše Malog.

-Smatram da akademska zajednica mora da insistira da se to pitanje do kraja temeljno i odgovorno razreši.

Foto / Privatna arhiva

NISAM ČLAN NI JEDNE STRANKE

Spekulisalo se da je profesor Petrović član vladajuće Srpske napredne stranke i da je jedan od urednika kulturne rubrike RTS-a.

-Nisam član ni jedne stranke, nisam nikakav urednik i ne radim na RTS-u. Ja sam književni kritičar. Reč je o emisiji “Kulturni centar“ na drugom programu. Ona ima svoje urednike. Povremeno snimim prilog za tu emisiju, poslednji je bio o Radivoju Šajtincu – rekao je Petrović.

Izvor/intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u U Fokusu

Na Vrh