Povežite se sa nama

intervju.rs

PROBALA SAM TROJKU I UŽIVALA! Ali ne zbog svog dečka, VEĆ ZBOG NJE! Milena K. u najluđoj priči dosad!

Srbija

PROBALA SAM TROJKU I UŽIVALA! Ali ne zbog svog dečka, VEĆ ZBOG NJE! Milena K. u najluđoj priči dosad!

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na informer.rs

Obećala sam vam šok kad smo se rastali prošle nedelje, a ja držim reč, pa da odmah pređem na stvar.

Mislila sam da mi je iskustvo sa Urošem na drvetu nešto najluđe što mi se desilo. I zaista je bilo tako, ali čak ni najluđe stvari nekad nisu dovoljne da veza zaživi. Ipak je razlika u godinama bitnija nego što sam mislila.

Nije da mu nisam dala šansu, malo ko bi prešao preko onog što mi se desilo s njegovim roditeljima, ali sve što je lepo ima kraj. Bilo je otprilike tri meseca kako smo se zabavljali kad sam rešila da ga ostavim. Pozvala sam ga na mobilni, nije dugo zvonilo…

– Ljubavi, pa gde si? Ne zoveš me ceo dan – odmah mi se javio.

Istina, prestala sam da ga zovem onako često kao na samom početku veze, verovala sam da je shvatio. Prevarila sam se.

Uroš je, koliko god da je mlađi, u mojim očima zaista veliki šmeker. Računala sam da je to zbog zrelosti koju je posedovao. Ali za ovo, očigledno, nije bio spreman.

Počeo je da zamuckuje, a posle par progutanih knedli, briznuo je u plač. Jaooo, majko moja, šta mi je ovo trebalo, pomislila sam. Ipak je on samo dete, koje to nije moglo da sakrije kad sam ga suočila sa životom odrasle osobe.

– Ajde, ajde. Ne plači. Nije kraj sveta, ostaćemo prijatelji – tešila sam ga, ali prilično bezuspešno.

Ej, 15 minuta mi je ridao u slušalicu, molio. A onda… Hteo je to da me pita odavno, ali nije imao petlju. Sad, kaže, nema šta da izgubi. Ima bivšu devojku s kojom je i danas u kontaktu i s kojom je probao sve osim trojke.

Uh, gde me nađe. Ja i trojka. Nije da nikad nisam pomišljala na to, ali nisam ni nešto previše luda za grupnjacima.

– U redu, ali to je to. Moraš mi obećati da posle toga među nama ne sme biti ničeg – uz osmeh sam mu zapretila.

Obećao je i poručio mi da će mi za 15 minuta javiti detalje. Zvao je posle pet. Drugarica je, naravno, pristala i pozvala nas kod nje. Ne treba da vam pričam koliko sam bila ljuta na sebe, ali sad je gotovo. Obećala sam mu to za kraj.

Došao je po mene posle sat vremena, krenuo da me poljubi, ali sam ga odgurnula. Nema više, rekla sam i sad idemo da se oprostimo u velikom stilu. Brzo smo stigli na adresu, a na vratima nas je sačekala Dijana.

Uroševa drugarica bila je toliko lepa, da sam nehotice zinula i odmah joj to i rekla. Raširila je osmeh i uzvratila kompliment. Brzo smo probile led. Mislila sam da će mi biti mnogo neprijatnije, ali Dijana je bila toliko prijatna, da me je odmah očarala.

Popili smo par pića kad smo počeli da se igramo. Bilo mi je toliko spontano kad smo svi troje goli završili u njenom krevetu, a Uroš je odmah navalio na mene. Nije bilo nikakve predigre, uzeo me je otpozadi, ali ja ga nisam ni primećivala. Počela sam da ljubim Dijanu po međunožju, bila je tako slatka.

I kada je ušao u nju, nisam se bavila Urošem, stalno sam je ljubila, milovala i dopuštala da se igra mojim intimnim delovima. Bilo je sjajno. Mislim, učestovala sam u trojci, ali mi je samo Dijana zanimljiva. Bože, nisam ni znala da sa ženom može biti ovako dobro.

Kad smo završili, rastali smo se posle još jednog pića, a na vratima sam htela da ostavim Dijani broj telefona. Uroš me je preduhitrio, strasno me poljubio i rekao da je sad stvarno zbogom. Otišao je, ne sačekavši me.

Dijani nije dugo trebalo da shvati ovakav gest. Svima nam je bilo jasno da je između nas dve kliknulo i da imamo još toliko toga da kažemo jedno drugoj. Ostala sam na još jednom piću, pa na još jednom…

Razgovor se toliko odužio, pričale smo o svemu, smejale se, ljubile i na kraju opet otišle u krevet. Bože, zaljubila sam se na prvi pogled, ovo nije normalno. I ona mi je priznala da joj se tako nešto u životu nije desilo.

A veza nam je počela u trojci…

Izvor / informer.rs

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Srbija

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh