Povežite se sa nama

intervju.rs

POTRESNA ISPOVEST VESNE KOJA TRI GODINE TRAGA ZA ĆERKOM: Tražili su mi 40.000 evra za istinu o Biljani!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST VESNE KOJA TRI GODINE TRAGA ZA ĆERKOM: Tražili su mi 40.000 evra za istinu o Biljani!

J.Ivić – J. Slijepčević

Vesna Đorić, majka devojke koja je 2015. ostavila lična dokumenta na trafici u Kraljevu i nestala bez traga, kaže da joj se javljaju prevaranti nudeći pomoć.

 Studentkinja Biljana Đorić (22) iz Kraljeva nestala je bez traga pre tačno tri godine, a njena porodica za sve to vreme nije dobila pouzdanu informaciju o tome gde se Biljana nalazi.
Vesna Đorić, majka nestale devojke, kaže za Kurir da tri godine živi u paklu.

Prevaranti

– Teško je, preteško. Kako je, moja duša zna, a nisam znala da i ona može da boli, ali boli i te kako. Htela bih da se izvinim svojoj porodici zbog svega, zato što nisam ista osoba kao pre, ali kako ću drugačije? To je jače od mene – kaže Vesna.

Očajna majka ističe da su do nje za sve ovo vreme dolazile različite informacije o Biljani, ali da su sve bile netačne.

– Javljali su nam se različiti prevaranti i nudili pomoć u pronalasku moje ćerke. Pisali su mi i s lažnih Fejsbuk profila i govorili da mogu da nam pomognu ako spremimo 40.000 evra i pošaljemo ih u Jagodinu. Novac je trebalo da damo nekoj ženi koja navodno može da nam kaže gde je Biljana. Ispostavilo se da je reč o prevarantima, koji su navodno nudili pomoć i roditeljima čije su bebe ukradene po rođenju – priča Vesna.

Podsetimo, Biljani se svaki trag izgubio 2. decembra 2015. godine, kad je u Kraljevu na trafici ostavila telefon i lična dokumenta. Devojka, koja je studirala u Kosovskoj Mitrovici, došla je autobusom do rodnog Kraljeva, na trafici kupila cigarete i ostavila svoje stvari uz opasku da će „neko doći po njih“. Tada je počela agonija porodice Đorić.

Viđena u Grčkoj

– Od momenta kad je nestala, mi nemamo nikakav trag. Bila je priča da je moja ćerka viđena u Grčkoj. I to smo proverili i ispostavilo se da nije tačno. Ipak, ne gubim nadu da će doći dan kad ću ponovo zagrliti moju Bilju – priča majka nestale devojke.

Vesna i njen suprug Goran ne isključuju mogućnost da se Biljana nalazi u nekom manastiru, zbog čega su se obraćali i Patrijaršiji.

– Međutim, oni ne mogu da nam potvrde da je Biljana zaista u manastiru, jer kažu da je ona punoletna i da poštuju želju iskušenika. Naša ćerka nije bila religiozna, ali smo kasnije saznali da je u Mitrovici upoznala devojku koja je okrenuta veri – kaže Vesna i ističe da veruje da će se njena ćerka pojaviti.

– Želim samo da znam da mi je dete živo i ne odustajem od potrage za njom – kazala je majka.

Porodica očajna


Na sedativima sam

Đorićeva je i na svom Fejsbuk profilu ostavila emotivnu poruku, ali i zamolila porodicu da joj oprosti što od Biljaninog nestanka nije više ista.
– Deca su porasla, jedna ćerka je prva godina fakulteta, jedna je u srednjoj školi, a sinčić je pošao u prvi razred. Oni dobro znaju šta se dogodilo, nisu više mali. A meni svaki drugi i treći u mesecu prođe ovako, na sedativima – rekla nam je Vesna.

kurir.rs

1 Komentar

1 Komentar

  1. Ana

    11. januara 2019. u 14:09

    TREBA TRAZITI PO MANASTIRIMA. MOJA POZNANICA JE PRONASLA SVOJU SESTRU U ĐUNISU I NA JEDVITE JADE JE IZVUKLA. MALTE NE SE POTUKLA SA MONAHINJOM JER JOJ NIJE DOZVOLILA NI DA RAZGOVARA SA SESTROM. SAMO OBILAZITI MANASTIRE

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh