– Trebalo bi utvrditi poreklo njenog nakita, to je sigurno – zaključuje Jeremić.

Tvrdi da je nakit dobila od svekrve

Zorana Mihajlović poslala nam je sledeći odgovor na postavljeno pitanje:

– To je nakit moje svekrve, nezvanične. Inače, sve je prijavljeno Agenciji za borbu protiv korupcije.

Na dodatno pitanje da li zna vrednost nakita koji nosi, odgovorila je:

– Što bi rekli, ništa sem vereničkog prstena, sve ostalo nije novijeg datuma, već je to stari nakit i antikvarski, koji pripada porodici, to jest sada mami mog partnera. Ne, zaista ne znam, ali znam da je sve što porodica ima prijavljeno, od slika do nakita. To je porodični nakit.

Sve Zoranine afere

2015. – Zorana Mihajlović je na službenoj kreditnoj kartici napravila trošak od tačno 1.515.451 dinar. Kako se pisalo, u jednoj od prodavnica poznatih italijanskih brendova ženskog veša i kupaćih kostima potrošila je 83.992 dinara. Karticu je arčila i u inostranstvu, kupujući razne skupocene krpice. Tokom jedne posete čuvenoj robnoj kući „Blumingdejls“ u Njujorku iskeširala je neverovatnih 233.389 dinara.

2016. – Bez blama rekla da „Diorov“ sat od 20.000 evra koji nosi vredi nekoliko desetina puta manje

2017. – Na reviji Igora Todorovića Mihajlovićeva se pojavila u providnoj bluzi ispod koje se jasno nazirao crni grudnjak, a na ovaj događaj ponela je i torbu „Šanel“ od 4.000 evra

2020. – Na sednici parlamenta razgovaralo se o zakonima iz oblasti građevine koje je branila Mihajlovićeva. Vjerica Radeta (SNS) istakla je da su predlozi loši i nekoliko puta ponavljala da tašne, rukavice i broš ministarke koštaju po nekoliko hiljada evra.

2020. – Prilikom posete Velikom Gradištu imala vunene blumarin rukavice od devičanske vune s kuglama od krzna čija je cena čak 240 evra.

Izvor/republika.rs