Povežite se sa nama

intervju.rs

Pitala sam drugarice šta žele bivšim frajerima u 2021.

Zabava

Pitala sam drugarice šta žele bivšim frajerima u 2021.

Mala je granica između ženske nežnosti i surovosti koju ne pamte ni stanovnici zida u „Igri prestola“. Ono što devojke navede da skliznu iza zida su najčešće muške laži i manipulacije. Pitala sam neke od inače jako milih i dragih žena s kojima se družim šta žele bivšim momcima u 2021.

Neka te u 2021. mentalno sprže sve buduće devojke, nek ti sve traže da ih ženiš, da sve zajedno imaju ukupni IQ 111, pravilno raspoređen.

U Novoj godini ti želim da te blokiraju na Pornhubu i da ti lekar zabrani da jedeš meso. Da ti crkne aplikacija za merenje kalorija i masnoće u telu. Nadam se i da ćeš oćelaviti i ugojiti se. Mogao bi i da počneš da se drogiraš, šta fali.

Želim ti da tvoju ćerku nikad niko ne laže da ima rak i da ne može da ima decu, kao što si ti lagao mene da bi me zadržao. Naravno, nikad nisi imao rak i eno, imaš troje dece.

Neka ti 2021. obeleži sestrin poljubac u ponoć i što više nek te prisluškuje dok imaš seks pa da posle uživate uz kiflice.

Želim ti da nađeš novu ribu i da prestaneš da me zoveš.

U 2021. nauči da to nije klitoris nego mokraćni kanal.

U Novoj godini ti od srca želim alergijsku reakciju na rečenice koje počinju sa “ja…”

Znaš kad ga Beatriks Kido na kraju ubije? I plače i voli ga najviše na svetu, al’ ga ucmeka? Jbg srećna ti Nova.

Sa tobom nijednom nisam imala orgazam, ali sam dobila divnu ideju da se sledeći put udam samo za onog ko će to znati. U Novoj godini želim i tebi da naučiš.

Nadam se da ćeš u 2021. biti srećan, da ćeš dobiti sve što si želeo i da ti dobro ide. Meni porasla kosa, usvojila sam psa i ne znam gde mi je gumica za kosu, pa sam stavila onu za tegle.

Jebi se što si me lagao i što sam se razlupala u paramparčad i sitnije. Želim ti da nađeš neku što će da te voli kao ti mene.

Želim ti da provodiš što više vikenda sa ovom našom dečurlijom da mogu da danem dušom i da idem na manikir. Želim ti i da se oženiš, super ti je ta tvoja cica.

U 2021. ti želim da prestaneš da šljokaš i da se unormališ, da možeš da imaš seks, a da ti ne padne 10 puta u roku od pola sata. P. S. Nije do mene.

Želim ti da ti pukne guma na autoputu dok pljušti kiša, a baterija na telefonu ti se istrošila i nemaš rezervnu gumu.

Želim ti ozbiljne batine, doživotni problem sa erekcijom, sifilis, da se konačno autuješ, ali da taj trenutak nastupi dok si u zatvoru.

Želim ti da crkneš, sve ostalo je bedni kompromis.

Želim ti da budeš stvarno onakav čovek kakvim sam te godinama videla.

U 2021. ti želim da ti redovno presedne izlazak kad čuješ pesmu koja te podseća na mene i onda se smoriš i nije ti ni do čega. Želim ti i da ti se pričinjavam kad si pijan i da greškom nazoveš novu devojku mojim imenom, po mogućstvu – u toku seksa.

Generalno, želim ti da ti život bez mene bude prilično nepodnošljiv.

E pa dragi, srećna ti Nova i da bog da ti crkne aparat za depilaciju dlaka na leđima, a novi da se ne proizvodi više.

Izvor / Nova.rs

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u Zabava

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh