Povežite se sa nama

intervju.rs

OVO SU DETALJI HAPŠENJA MARIJE BULAT! Komšije otkrile: ČULA SE VELIKA BUKA, UPLAŠILI SMO SE

Zabava

OVO SU DETALJI HAPŠENJA MARIJE BULAT! Komšije otkrile: ČULA SE VELIKA BUKA, UPLAŠILI SMO SE

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat nedavno se našla u centru skandala kada je uhapšena u svom salonu na Novom Beogradu.

Njihove komšije rekle su da su videli kada su je priveli, te su otkrili šta se nakon toga dešavalo.

 – Taj kozmetički salon je zatvoren već par dana, tu se hapšenje odigralo. Ceo kraj priča o tome, takve vesti se brzo prenose. Koliko sam čula, polupali su joj stakla na lokalu, naneli štetu i od tada stoji katanac. Ubrzo su došli majstori i popravili sve, zamenili to razbijeno – priča se da će uskoro to ponovo otvoriti. Ovo je miran kraj i vest da se tako nešto desilo nas je zaista šokirala. Pogotovo što se radi o ljudima koje tu svi bar iz viđenja znamo, deca se leti igraju zajedno – priča jedna od komšinica i dodaje:
– Mariji i Marku nisam prva komšinica, ali stanujemo u istom bloku. Deluju mi kao porodični ljudi, ovo je zaista porodičan deo Beograda i ne dešavaju se svaki dan situacije sa hapšenjem i privođenjima. Šta da vam kažem, iznenadila sam se, ali i zabrinula. Čula se velika buka, ljudi su vikali, verovatno su se starije komšije uplašile od prizora. Nadam se da se to više neće ponavljati.

Starija gospođa otkrila je da često viđa i Marijinu majku, kao i da nije mogla ni da zamisli kakva scena će se odigrati tu u komšiluku.

– Pre korone i ove zime sam ih često sretala sa dečicom ovde u parkiću između zgrada. Pristojni su, kulturni, jave se komšijama, popričaju. Marijina majka često dolazi kod njih da pomogne oko dece. Tu je Marijina ćerka iz prvog braka i dvoje dečice koje ima sa Markom, dečak i devojčica. Vaspitana su im deca, poštuju komšiluk. Moja prijateljica je stalno odlazila kod nje u salon i Mariju je tamo često viđala. Ona mi je javila da je lokal pod katancem i da je bila policija, zaista to nisam očekivala. Što se komšiluka tiče, mislim da sa Markom niko nije imao nekih većih problema, niko mi se nije žalio – priča ona, dok radnica iz obližnje prodavnice otkriva da Mariju Bulat par dana nije videla.

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u Zabava

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh