Povežite se sa nama

NE DAMO NIJEDAN METAR KOSOVA, NIKOME, NIKADA! Vučić je tražio samo pedalj zemlje, a Arifi je odgovorio NOVOM, BRUTALNOM provokacijom!

Foto/prishtinainsight.com

Politička dijagnoza

NE DAMO NIJEDAN METAR KOSOVA, NIKOME, NIKADA! Vučić je tražio samo pedalj zemlje, a Arifi je odgovorio NOVOM, BRUTALNOM provokacijom!

Arifi je istakao da bi srećnije rešenje bilo zamrzavanje konflikta, ma kako da je užasna neizvesnost i trenutno stanje stvari.

Ne dati ni jedan metar svoje teritorije, izjavio je šef pregovaračkog tima Kosova u tehničkom dijalogu sa Srbijom Avni Arifi.

 – Neće moći da nam uzmu nijedan metar teritorije Kosova, ni po koju cenu, nikome, nikad – rekao je Arifi, poručio je Arifi na svojoj Fejsbuk stranici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je pre neki dan da se on bori da dobijemo šta god možemo kad je reč o Kosovu:

Foto/KosovaPress

– Bar jedan metar od onoga što su sve izgubili da dobijemo, to je dobitak, jer danas nemamo ništa – poručio je Vučić pozivajući kritičare da budu pošteni i pred sobom i kažu – a šta je to zaista što imamo na Kosovu.

Arifi je istakao da bi „srećnije rešenje bilo zamrzavanje konflikta, ma kako da je užasna neizvesnost i trenutno stanje stvari“.

– Ali, niko ne zaslužuje, niti će dobiti ijedan metar Kosova. Suverenitet i teritorijalni integritet Kosova neće biti ugroženi ni sa jedne strane. Nema tih para, ni sad ni nikad – poručuje Arifi.

ESPRESO.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politička dijagnoza

Na Vrh