Povežite se sa nama

intervju.rs

Napad na dopisnika “Večernjih novosti“ iz Vranja Jelenu Stojković

Vesti

Napad na dopisnika “Večernjih novosti“ iz Vranja Jelenu Stojković

Majka učenice šestog razreda OŠ “Radoje Domanović“ u Vranju, koja se nalazi u sred afere distribucije obnaženih slika po gradu, pretila je u utorak novinarki Novosti Jeleni Stojković, koja je prenela inicijalnu priču o aferi koja potresa jug Srbije.

– Zvala me je 40 puta, najstrašnije vređala, pretila da će me ubiti kada dete vodim u vrtić, jezivo psovala uz upozorenje da ne znam s kim imam posla – rekla je Stojkovićeva za Novosti.

Jelena Stojković je prva napisala tekst o aferi u vranjskoj školi koju je izazvao učenik sedmog razreda iste škole, kada je nakon “raskida“ emotivne veze sa devojčicom njene obnažene fotografije poslao svojim drugovima, a oni nastavili distribuciju po čitavom Vranju.

U tekstu se ne pominju imena, niti se staje na bilo čiju stranu.

Škola i nadležni državni organi, Više javno tužilaštvo u Vranju, Policijska uprava i Školska uprava Ministarstva prosvete u Leskovcu, preduzeli su potrebne istražne radnje povodom ove nezapamćene afere u gradu pod Pržarom.

Na kraju, niko nije kriv, ni oni koji su to radilli, ni oni koji su im to omogućili, ni oni koji će to zataškati, nego novinari, koji sve to vide!

Na sreću, policija i tužilaštvo su ovom prilikom reagovali na pravi način, pa je za očekivati da se ova strašna priča završi baš na ovom mestu.

Izvor/infovranjske.rs i novosti.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Na Vrh