Povežite se sa nama

intervju.rs

LEPŠE JE S KULTUROM Pljušte psovke i uvrede između Sergeja Trifunovića i Biljane Srbljanović

Foto/Blic.rs

Vesti

LEPŠE JE S KULTUROM Pljušte psovke i uvrede između Sergeja Trifunovića i Biljane Srbljanović

„Sećam se Biljane Srbljanović koja kao student I godine dramaturgije i član ‘Belih Orlova’, u kožnom mantilu martinkom udara vrata menze na FDU i sa vrata u maniru politkoma vikne: ‘Vi ovde jedete i pijete dok naša braća u Slavoniji i Baranji ginu!’ Biki, koliko još lica imaš?“, napisao je juče na Tviteru Sergej Trifunović, pokrenuvši još jednu žučnu i psovkama ispunjenu raspravu na društvenoj mreži.

„Smrdljivi, lažljivi Sergej, Legijin upi*ani ortak, kome je to go*no vođa za bilo šta, tako mu i treba. Taj DJVučićevič opozicije će me sad danima peglati po onoj kanalizaciji od tvitera, i to će se onda prelivati na uobičajene tabloide koji me decenijama targetiraju, a njega veličaju kako je baš lepo i s puno pijeteta igrao heroja Arkana i kako mame mi nije znao da je na majici Divjak, ja sam vaš braćo, nisam znao, prevarili su me, sve dok se ne nađe neko da mu konačno polomi pi*ku. Evo, na primer ja“, zaključila je Srbljanović na Fejsbuku.

neoprani lažljivi sergej. e to vam je vodja. uvek je bio podmukli lažov, uvek na isti ovaj način na koji me sada uvlači…

Posted by Леја Келер on Субота, 19. јануар 2019.

Trifunović joj je, nakon ove objave, na Tvoteru kratko odgovorio:

„I da završim sa Biljanom Srbljanović: pitajte vi koji imate Fejsbuk, hoće li joj to što će mi ‘polomiti pi*ku’, izbrisati ovaj deo istorije koji je boli? Laku noć, Bixy“, napisao je Trifunović.

blic.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Na Vrh