Povežite se sa nama

intervju.rs

IVAN ima TRI žene: „Kad me naljute, uskratim im SEKS na mesec dana!“

Foto/Daily Mirror

Svet

IVAN ima TRI žene: „Kad me naljute, uskratim im SEKS na mesec dana!“

Rus Ivan Sukhov živi u poligamnoj zajednici s tri žene. Natalia mu je zakonska supruga, a druge dvije žene također tretira kao svoje supruge, unatoč zakonu. Svi zajedno žive u ruskom gradu Vladimiru, piše britanski Mirror.

One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale su na život u poligamnoj vezi. S Nataliom je živio 11 godina prije nego što je odlučio pokušati s poligamnom vezom. „Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla zamisliti takvu situaciju. No onda sam se predomislila jer je on zaista htio imati veliku obitelj“, rekla je Natalia koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Ivan je otac devetoro djece, a deseto je na putu. Šestero djece rodila je Natalia, a ostalima je majka njegova druga partnerica Ana. Njegova treća partnerica Medina tek je nedavno ušla u obitelj, i to protiveći se svojoj obitelji i vjeri.

„Vidjela sam ga na TV-u i zaljubila se u njega. Odlučila sam biti s njim bez obzira na to što su moji roditelji protiv toga“, kaže Medina.

Žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira selidbu u veliku kuću u predgrađu. Naime, on želi imati ukupno 50 djece.

Svake noći pozove jednu partnericu da provede noć s njim, uglavnom po redu. Međutim, ako neka od njih tri učini nešto što mu smeta, on ih kažnjava tako da im uskrati seks, odnosno ne poziva ih kod sebe u sobu dok je ljutit.

„Ako neka od mojih žena učini nešto krivo, ne pozovem je kod sebe u krevet mjesec dana“, kaže Ivan koji traži još žena koje, po mogućnosti, trebaju biti „visoke, mršave i nježne“.

index.hr

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Svet

Na Vrh