Povežite se sa nama

Haradinajeva miljenica i jedina žena među ROSU batinašima HAPSILA MARKA ĐURIĆA I HTELA DA PUCA U NJEGA! (FOTO)

U Fokusu

Haradinajeva miljenica i jedina žena među ROSU batinašima HAPSILA MARKA ĐURIĆA I HTELA DA PUCA U NJEGA! (FOTO)

Kako navode prištinski mediji, Marigona Beadini je jedina članica zloglasne jedinice.

Marko Đurić je jedva izvukao živu glavu sa Kosmeta. Snimci brutalnog upada pripadnika ROSU u Mitrovački dvor, batinanje i upiranje „kalašnjikova“ u nenaoružane Srbe, kao i torture kroz koju je prošao direktor Kancelarije za KiM, obišli su region, dok ih je Zapad uglavnom ignorisao.

Među onima koji su držali prst na obaraču i nišanili u nedužne ljude, kako prenose prištinski mediji, bila je Marigona Beadini, bliska prijateljica Ramuša Haradinaja i, kako se navodi, nekadašnja bokserska Šampionka.

– Marigona je predstavljala Kosovo na međunarodnim takmičenjima u boksu i karateu, nakon čega je odlučila da se pridruži ROSU – navodi se u teksu „bota.sot“.

Marigona Beadini ndër më të fortat gra vjen në një profil në Mëngjesi në TribunëKampione në karate e tashmë pjesë e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës

Posted by Mëngjesi në Tribunë on четвртак 9. март 2017.

Slike na društvenim mrežama s početka karijere na kojima beadinova zagrljena sa Haradinajem pokazuju da je nekadašnji komandant OVK i ratni zločinac od samog starta podržavao svoju miljenicu, kojoj je očigledno spreman da poveri i najdelikatnije zadatke, kao što su batinanje Srba, ali ukoliko je potrebno, i daleko krvavije stvari.

Batinašica iz redova ROSU, Marigona Beadini, koja je učestovovala u otmici direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića i maltretiranju okupljenog srpskog naroda u Kosovskoj Mitrovici, samo tri dana ranije je na svom Fejsbuk profilu veličala veliku Albaniju.

Naime, kada su beogradski mediji objavili njen identitet, ona je ugasila sve profile na društvenim mrežama.

Poslednja njena objava je od pre tri dana, kada je objavila fotografiju ratnika iz antičkog doba uz natpis Ilirija, koji se u antičko doba koristio za zapadni deo Balkana.

Međutim, ispod tog natpisa stoji rečenica „Ovde sam od početka vremena, biću i kada se završi!“.

Naime, ekstremista koji insistiraju na stvaranju velike Albanije zagovoraju teoriju da su Albanci potomci starih Ilira, navodno jedinih starosedeoca Balkana.

Beadini je inače bliska prijateljica Ramuša Haradinaja i, kako se navodi, nekadašnja bokserska šampionka.

– Marigona je predstavljala Kosovo na međunarodnim takmičenjima u boksu i karateu, nakon čega je odlučila da se pridruži ROSU – navodi se u teksu „bota.sot“.

ESPRESO.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u U Fokusu

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh