Povežite se sa nama

intervju.rs

G*VNO GARAVO RAZMAZANO, BRDO SALA BEZ MOŽDANE VIJUGE! Marijan Rističević žestoko izvređao Sašu Mirkovića!

FOTO: BETA/MILOŠ MIŠKOV

Politika

G*VNO GARAVO RAZMAZANO, BRDO SALA BEZ MOŽDANE VIJUGE! Marijan Rističević žestoko izvređao Sašu Mirkovića!

Nekada na listi Srpske napredne stranke, a sada na ratnoj nozi.

Saša Mirković, poznati producent i političar, predsednik pokreta Cela Srbija, našao se na meti prozivka od strane političara Marijana Rističevića i to ko zna koji put.

Nekada na listi Srpske napredne strane, a sada na ratnoj nozi, ova dvojica političara se prepucavaju kada god stignu, a sada je Marijan Rističević na društvenoj mreži Tviter „opleo“ po Mirkoviću.

Sočne poruke poput „Go*no garavo“ nisu novosti, ali sada je optužio i Mirkovića da zajedno sa „Jeremićem ima zadatak da oslabi Srbiju“.

– “ Ako neko sretne Garavo GO*NO razmazano, brdo sala bez moždane vijuge, neka dobro pazi da ne ugazi u njega. Njegov i Jeremićev zadatak je slabljenje Srbije i korist kosovskih Albanaca“.

Mnogi tviteraši su našli za shodno i da pomenu da je Mirković bio zajedno  sa Marijanom na listi Naprednjaka za Republičke izbore i ocrnili i jednu i drugu stranu, nazvavši Marijana balagerom:

Saša Mirković se za sada nije prepucavao sa Marijanom na društvenoj mreži Tviter, ali ostaje da sačekamo reakciju na uvrede koje je izneo na račun svog nekadašnjeg istomišljenika.

ESPRESO.RS

Nastavi da čitaš
Slične teme...
1 Komentar

1 Komentar

  1. Милутин

    30. septembra 2018. u 07:43

    “Ako neko sretne Garavo GO*NO razmazano, brdo sala bez moždane vijuge, neka dobro pazi da ne ugazi u njega.” Заиста ружне речи које се некоме могу изрећи! Мада, и то звучи далеко лепше него кад бих некоме рекао:“Какав си, личиш на Марјана Ристичевића”. Е, то је тек увреда!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh