Povežite se sa nama

intervju.rs

G*VNO GARAVO RAZMAZANO, BRDO SALA BEZ MOŽDANE VIJUGE! Marijan Rističević žestoko izvređao Sašu Mirkovića!

FOTO: BETA/MILOŠ MIŠKOV

Politika

G*VNO GARAVO RAZMAZANO, BRDO SALA BEZ MOŽDANE VIJUGE! Marijan Rističević žestoko izvređao Sašu Mirkovića!

Nekada na listi Srpske napredne stranke, a sada na ratnoj nozi.

Saša Mirković, poznati producent i političar, predsednik pokreta Cela Srbija, našao se na meti prozivka od strane političara Marijana Rističevića i to ko zna koji put.

Nekada na listi Srpske napredne strane, a sada na ratnoj nozi, ova dvojica političara se prepucavaju kada god stignu, a sada je Marijan Rističević na društvenoj mreži Tviter „opleo“ po Mirkoviću.

Sočne poruke poput „Go*no garavo“ nisu novosti, ali sada je optužio i Mirkovića da zajedno sa „Jeremićem ima zadatak da oslabi Srbiju“.

– “ Ako neko sretne Garavo GO*NO razmazano, brdo sala bez moždane vijuge, neka dobro pazi da ne ugazi u njega. Njegov i Jeremićev zadatak je slabljenje Srbije i korist kosovskih Albanaca“.

Mnogi tviteraši su našli za shodno i da pomenu da je Mirković bio zajedno  sa Marijanom na listi Naprednjaka za Republičke izbore i ocrnili i jednu i drugu stranu, nazvavši Marijana balagerom:

Saša Mirković se za sada nije prepucavao sa Marijanom na društvenoj mreži Tviter, ali ostaje da sačekamo reakciju na uvrede koje je izneo na račun svog nekadašnjeg istomišljenika.

ESPRESO.RS

1 Komentar

1 Komentar

  1. Милутин

    30. septembra 2018. u 07:43

    “Ako neko sretne Garavo GO*NO razmazano, brdo sala bez moždane vijuge, neka dobro pazi da ne ugazi u njega.” Заиста ружне речи које се некоме могу изрећи! Мада, и то звучи далеко лепше него кад бих некоме рекао:“Какав си, личиш на Марјана Ристичевића”. Е, то је тек увреда!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Na Vrh