Povežite se sa nama

intervju.rs

EKSKLUZIVNO! Ovako je Darko Kostić OD DECE TRAŽIO SEKS!

foto/Nemanja Pančić

U Fokusu

EKSKLUZIVNO! Ovako je Darko Kostić OD DECE TRAŽIO SEKS!

Dizajneru Darku Kostiću nedavno je produžen pritvor zbog sumnje da je seksualno uznemiravao više osoba, među kojima je i jedan petnaestogodišnji dečak. Srpski telegraf došao je do ekskluzivnih iskaza oštećenog i svedoka u ovom postupku koji ukazuju da je Kostić preko Fejsbuka birao dečake i nudio im novac i poklone za seksualne usluge piše REPUBLIKA.RS

Nudio „bombone“

U sklopu istrage saslušan je U. U. (23), koji je oštećenog Š. B. (22) povezao sa kreatorom. Iz njegovog svedočenja može se videti kako je Kostić dolazio do svojih žrtava.

– Ne sećam se kada je na moj profil na Fejsbuku stigao zahtev od Darka Kostića. Ja sam ga pitao ko je on. Mislim da mi je rekao da je dizajner, a potom dodao: „Polako, upoznaćemo se“ i nakon toga mi je ponudio 5.000 dinara za seksualne usluge. Odgovorio sam mu da nisam zainteresovan i da ću mu javiti ukoliko neko od mojih prijatelja bude bio. Ja sam izašao iz kuće i pokazao to prijateljima. Niko nije prihvatio ovako nešto. Svi su se smejali – ispričao je ovaj svedok, a potom naveo i kako je oštećenog Š. B. upoznao sa Kostićem.

– Mi njega zovemo Knele. Rekao sam mu da mi se obratio Darko Kostić i da mu je nudio sve živo, znači kokain, „bombone“ ekstazi i slično. Knele se zainteresovao jer mu je rođendan bio sutradan i želeo je da se časti – rekao je svedok u tužilaštvu.

I sam Š. B. potvrdio je priču ovog svedoka.

– Dobio sam broj Darka Kostića, za koga ja nisam znao ko je, a ujedno je U. U. njemu ostavio moj telefon. Kostić mi je potom poslao poruku: „Mogu da ti nabavim kokain, eksere i MDMA, sve što ti treba“, a potom poslao zahtev na Fejsbuku, kako bi mogli da prepoznamo jedno drugog kad se sretnemo – svedočio je Š. B.

Žrtva Š. B. (22): Kostić mi je ponudio kokain i ja sam povukao dve crte. Osećao sam se kao „bos“, a onda me je on uhvatio za polni organ

Prema njegovim rečima, sa dizajnerom se našao kod jednog hotela, a potom su krenuli u njegov stan.

youtube.com/printscreen

Kostić napao i učesnika „Neki novi klinci“

– Već na stolu u stanu stajao je crveni tanjirić pored koga je u kesici bio kokain, a na stolu se takođe nalazio i spid. Darko me je pitao da li želim i spid da probam, na šta sam rekao da želim samo kokain. On mi je na tanjiru nacrtao taj kokain i ja sam povukao dve crte. Znao sam da je kokain, jer sam se nakon konzumiranja osećao kao „bos“. Nakon toga sam zapalio cigaretu i seo na ugaonu garnituru, a Darko, koji je sedeo sa moje desne strane, svojom levom rukom me je uhvatio za polni organ! – ispričao je ovaj mladić.

Pretnje

Š. B. je nakon toga udario dizajnera i pobegao iz stana.

– Skočio sam i pitao ga: „Šta radiš to?“, nakon čega sam ga udario pesnicom u glavu. Rekao mi je: „Izvini, nije to trebalo tako da se desi“. Tada sam iz besa uzeo njegov telefon i izleteo iz stana. On mi je u narednim danima, predstavljajući se kao neki inspektor, slao vulgarne poruke: „Majmune jedan, vrati taj telefon“, „Zašto što me teraš da se cimam toliko, videćeš šta ću da ti uradim kad te budem uhvatio“ – posvedočio je Š. B..

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u U Fokusu

Na Vrh