Povežite se sa nama

intervju.rs

Danju policajka, noću GO-GO igračica!

Vesti

Danju policajka, noću GO-GO igračica!

Službenici Uprave policije proveravaju saznanja da se njihova koleginica, čiji identitet je poznat redakciji Dana, u podgoričkom lokalu „Mr. Stefan Braun“ bavi poslovima nedostojnim službe. Naime, sumnja se da policajka iz Sektora granične policije radi na poslovima animiranja gostiju, a u opisu njenog posla je, između ostalog, i da pleše na šanku i tako animira goste kako bi trošili više novca.

Kao dokaz koji potkrepljuje ovu sumnju, prema saznanjima Dana, policiji su dostavljne fotografije sa Fejsbuk stranice navedenog lokala.

– Ta policajka nalazi se na više fotografija koje su javno objavljene tokom prva tri meseca tekuće godine, a na nekima od njih vidi se kako igra na šanku lokala. Na većini tih fotografija ona nosi kačket. Da se proveravaju sumnje da službenica Sektora granične policije za novac radi u lokalu, u kojem, između ostalog, plesom animira goste – Danu je potvrđeno iz Uprave policije.

Foto: beogradnocu.com

Službenici nadležne službe u Upravi policije poseduju saznanja da je policijska službenica angažovana u Sektoru granične policije izvesno vrijeme angažovana u noćnom klubu „Mr Stefan Braun“ u Podgorici na poslovima animiranja i zabavljanja gostiju.

Dokumentacija o tome je već dostavljena Etičkom odboru radi odlučivanja da li je ona time prekršila Kodeks policijske etike.

Naveli su i da ova policajka nije dobila odobrenje nadležnih da radi kao igračica u lokalu. Kako Dan nezvanično saznaje, ona je početkom marta nadređenim uputila dopis u kojem je tražila odobrenje za obavljanje dopunskog posla.

REPUBIKA.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Na Vrh