Povežite se sa nama

Angelina za intervju.rs: U Novoj godini prvi album sa osam novih pesama

Foto / Marko Struja

Muzika

Angelina za intervju.rs: U Novoj godini prvi album sa osam novih pesama

Razgovarao: Mikloš Dimitrijević

Mlada i atraktivna pevačica Anđela Vujović, alijas Angelina, rekla je za naš portal da u Novoj godini publiku očekuje prvi pop album sa osam pesama. Najavila je da će se na cd-u naći balade, kao i brže klupske pesme. Početkom decembra objavila je i novi singl “Sijam“.

-Završila sam muzičku školu ali nisam imala priliku da se javno pojavljujem. Pravim album za 2020-tu godinu. Izaći će početkom godine osam novih pesama. Biće klupskih pesama a biće i balada – rekla je za intervju.rs Angelina.

Planirala je da se pojavi i na Beoviziji ali joj obaveze nisu dozvolile.

Foto / Marko Struja

-Imam jednu pesmu spremnu za Beoviziju ali u vidu demo snimka, još nije gotova. Nisam stigla zbog obaveza da ispoštujem rok za prijavu na festival. Što da ne, sledeće godine to svakako planiram – rekla je Anđela Vujović.

Anđela Vujović poznatija pod pseudonimom Angellina je mlada srpska pop pevačica, rođena 1997. godine u Beogradu. U javnosti se prvi put predstavila 2013. godine kada je učestvovala na Beosong takmičenju sa svoje tri drugarice iz razreda. Sa njihovom pesmom uspele su da se plasiraju u top 15 pesama takmičenja, što je odličan uspeh za tri devojke iz srednje škole.

Pre nego što je snimila svoju prvu pesmu, nastupala je u emisiji AmiG Show gde je pevala pesme od koleginica sa estrade u akustičnoj verziji. Njenu prvu pesmu, za koju je ona napisala tekst i muziku, objavila je krajem 2018. godine.

Izvor: intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Muzika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh