Povežite se sa nama

Aleksandra Čabraja: U skupštinsku salu ne treba ulaziti dokle god je u njoj SNS većina (VIDEO)

Foto / Lična arhiva

Politika

Aleksandra Čabraja: U skupštinsku salu ne treba ulaziti dokle god je u njoj SNS većina (VIDEO)

Samostalna narodna poslanica, Aleksandra Čabraja, demantovala je javne optužbe predsednice Skupštine Maje Gojković i Marijana Rističevića, da je član Zelene stranke Gorana Čabradija.

-Nisam član nijedne stranke i to je lako proverljivo uvidom u dokument – rekla je za intervju.rs Aleksandra Čabraja.

U raspravu u skupštinskoj sali na njen amandman uključili su se i ministar Siniša Mali i Maja Gojković. Kako Čabraja navodi, na nju se “obrusilo drvlje i kamenje“ čitave SNS mašinerije.

Foto / Aleksandra Čabraja / Privatna arhiva

-Dobili smo još jedan dokaz, ukoliko je uopšte bio potreban, da u skupštinsku salu, dokle god je u njoj SNS većina, ne treba i ne vredi ulaziti. Naravno ne žalim što sam to ipak uradila. Na osnovu želje građana, potvrđene dugotrajnim protestima i potpisima, podnela sam amandman čijim bi se usvajanjem obustavila seča stabala u Košutnjaku i izgradnja multifunkcionalne dvorane i sprečio nastavak pustošenja ove najveće gradske oaze. Iako sam u sali sedela sama, naspram čitave SNS partijsko-poslaničke vojske, na mene se obrusilo drvlje i kamenje čitave njihove mašinerije. Uobičajene uvredljive neistine Marjana Rističevića i ekipe nisu bile dovoljne, pa su polemiku sa mnom preuzeli lično ministar Mali i predsednica Skupštine, koja je svoje izlaganje zaključila time da za moj amandman ne treba glasati, pri čemu mi je uskraćena prilika da dokazima demantujem izrečene neistine – kategorična je bila narodna poslanica Aleksandra Čabraja.

Izvor/intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh