Povežite se sa nama

ALEKSANDAR VUČIĆ: Ja sam hronično bolestan i sad sam pod terapijom

Vesti

ALEKSANDAR VUČIĆ: Ja sam hronično bolestan i sad sam pod terapijom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prvi put posle zdravstvenih tegoba, obratio se javnosti. On je zbog kardio-vaskularnih problema morao da bude zbrinut na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA).

Razlog njegovog lošeg zdravstvenog stanja nisu pitanja i ponašanje novinara. Ne smetaju mu ni brutalne pretnje smrću  “Lokalnog Fronta“.

-Moje zdravstveno stanje nema veze sa ponašanjem ni jednog novinara. Ne smetaju mi ni pretnje pet metaka u leđa, ali mi smetaju laži i izjave da nemam snage da odgovaram na teška pitanja. Uvek ću biti spreman da odgovaram na sva pitanja, ma koliko ona bila teška. Moje zdravlje je moj problem, ali dok god sam živ boriću se za Srbiju – rekao je predsednik Vučić i dodao:

Foto/intervju.rs/Zdravko Stoilković

– Nijednog sekunda nisam okrivio nekog drugog za moje zdravlje. To je meni priroda dala, uz prirodu moja nepažnja uz ne uzimanje lekova za srce i hipertenziju. Nije bila laka ta noć, hoću da zahvalim svima koji su brinuli!

Na postavljeno pitanje novinarke Tanjuga da je predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić rekao da bi predsednik Vučić trebao da odgovara na pitanja urednika NIN-a i N1 oštro je prokomentarisao:

– Uvek sam spreman da odgovorim na sva pitanja. Ta pitanja mi pružaju priliku da raskrinkam laž političkih protivnika. Nemam bolju priliku da kada izađete sa istinom, omogućite mi prostor da vam direktno pokažem da nemate argumentaciju. Nikada nisam bežao od toga, nisam skrivao teme, odgovarao i sklanjao pod tepih. Iznosio sam istinu, i uvek sam pobeđivao bez problema. Rastavljajući na sastavne delove nijhove laži, pokazivao sam koliko mi je čista savest i koliko su besmisleni napadi na mene.

Izvor: intervju.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh