Povežite se sa nama

USTAŠE UPUTILE VUČIĆU BEZUMNE PRETNJE! Mali bedni crve, ne gubi vreme… JEZIVE REČI IZ PRETEĆEG PISMA!

Politika

USTAŠE UPUTILE VUČIĆU BEZUMNE PRETNJE! Mali bedni crve, ne gubi vreme… JEZIVE REČI IZ PRETEĆEG PISMA!

Pismo upućeno predsedniku Vam prenosimo u celosti.

Moraš sad da se nažuljaš u balkanskom blatu jer biti niži evropski sused predsednice Kolinde nije nimalo lako, stoji, između ostalog, u ovom pretećem tekstu.

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na adresu je stiglo pismo koje potpisuju „mladi pravi hrvatski i NATO Kolindini Srbi“, koji su ovom prilikom izneli jeftine pretnje i notorne neistine misleći da mogu nekog da zastraše i sve to na polupismeni način, uličarskim rečnikom.

 Pismo upućeno predsedniku Vam prenosimo u celosti uz delimičnu ispravku i prethodno izvinjenje zbog loših rečeničnih kontrukcija neizmenjenih radi zadržavanja autentičnosti.

„Veoma teško ćeš se predsedniče Srbije smejati izveštaju Tv HRT o protestima u Beogradu protiv tebe jer i prema oceni francuskog AFP narastaju na nekoliko desetina hiljada protestanata. Pre će biti da je tvoj osmeh samo za novinare, a izvan toga hvataćeš se samo za glavu, počećeš da gubiš kompas koji iovako nemaš.

Građani sopstvene države polako ti pripremaju posle žutog i crveni karton, koji pre ili kasnije sledi i od Brisela i od Vašingtona. Kad se još malo potrošiš, naročito ako to i sam ubrzaš sopstvenim glupostima. Protestanti veoma lepo u mikrofon HRT- a kažu šta misle o tvojoj vladavini.

Krajnje nezrelo iznosiš opaske da si nedodirljiv. To je bila i Miloševićeva računica i poznato je kako je prošao i car postao go. Umesto što si „siguran“ da možeš da se održavaš elementima apsolutizma i poludiktarure bolje da si odmakao i napredovao od genocidne ratne prošlosti i ispunio preduslove za dolazak predsednice Kolinde. To sada zbog tvog izostajućeg efekta rešavanja spornih pitanja nije moguće. Moraš sad da se nažuljaš u balkanskom blatu jer biti niži evropski sused predsednice Kolinde nije nimalo lako. To mora da se zasluži. Da li zaista zamišljaš da sa ikakvom retorikom možeš poentirati sa Hrvatskom, EU i NATO.

Mali bedni crve, ne gubi vreme. Stavi naočare bolje dioptrije, prebroj protestante, nemoj da budeš tako siguran da će Vojvodina sledećih 100 godina biti u Srbiji, jer je 1918. godine nerealno pripojena sa 30 posto srpske manjine.

Nemoj misliti da će korpus tvog glasačkog tela u znatnoj meri glasati za tebe zbog posla u državnom sektoru, to ti ne može dugo potrajati. Ako i padneš biće to jer su ti portparoli takvi imbecili i zato što te sličnim lepim saopštenjima za javnost brane.

Nemoć tvoje vladavine je u vidljivoj evro sporosti koju ti na određeni način i Brisel saopštava. Nešto nismo sigurni da će još dugo Angela Merkel i Manuel Makron hteti da te prime u posetu. Opada podrška tvojih Srba unutar Vojvodine prema našim informacijama. Masovno su protiv svega srpskog, vole Kolindu, Hrvatsku i prelaze u katoličanstvo. Taj trend će se nastaviti novim akcijama, a kapetan Dragan Vasiljković neće lako videti belog dana. Za dom spremni.

Mladi pravi hrvatski i NATO Kolindini Srbi (kao i predsednika Obame, Hilari i Bila Klintona), stoji u potpisu ovog teksta.

espreso.rs i alo.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh