Povežite se sa nama

intervju.rs

Izdata naredba za privođenje lidera LDP-a!

ldp lider

Politika

Izdata naredba za privođenje lidera LDP-a!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je naredbu za privođenje Čedomira Jovanovića, lidera LDP-a na saslušanje, s obzirom da već u više navrata, a bez opravdanja, izbegava dolazak u ovu instituciju kako bi dao svoj iskaz.

Tako će Čedu policija privesti 25. juna, a zbog toga jer je osumnjičen da je u julu prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar” i naneo mu teške povrede.

Jovanović je 18. jula 2020. na Novom Beogradu napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”. Incident se dogodio oko 17 časova u Ulici Milutina Milankovića broj 1, kada je lider LDP vlasniku klinike Ž. I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela. Jovanović je, kako su ispričali očevici, izašao iz crnog džipa i napao čoveka.

U vezi tog dana, pored razloga batinanja, Jovanović bi trebalo da objasni i zašto je prekršio mere izolacije i obavezni karantin, nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je preležao tešku upalu pluća izazvanu virusom kovid 19.

Kako je Jovanović uspeo da bude nedostupan policiji sve ovo vreme, nije poznato, posebno ako se uzme u obzir da je u međuvremenu gostovao na RTS, gde je govorio o životu Slobodana Miloševića povodom emitovanja serije “Porodica”.

Jovanović je u emisiji detaljno govorio o tome šta je prethodilo Miloševićevom hapšenju, kakvi su bili njegovi poslednji dani, ali i kako su izgledali pregovori u kojima je lično on učestvovao.

24sedam.rs

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Više u Politika

 • Društvo

  Toliko o tome!!!

  Autor

  Iako nas zvaničnici svakodnevno ubeđuju kako živimo bolje, kako nam je BDP u porastu, kako smo...

 • Društvo

  Malo li je?

  Autor

  Koliko im je dosta?!!!!! Gde je kraj bahatosti i bezobrazluku države kada je u pitanju zarada...

 • Društvo

  Sećanje na Zorana

  Autor

  Na današnji dan pre 19 godina u atentatu na parkingu Vlade Republike Srbije ubijen je prvi...

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh