Povežite se sa nama

“ZAVETNICI“ se kriju iza nezvaničnog portala “GOVORI SRBIJA“ da bi se obračunavali sa opozicijom!

Foto/Lična arhiva

Politika

“ZAVETNICI“ se kriju iza nezvaničnog portala “GOVORI SRBIJA“ da bi se obračunavali sa opozicijom!

Srpski sabor “Zavetnici“, preko svog nezvaničnog portala GOVORISRBIJA.rs, koriste medijsku moć, kako bi diskreditovali borbu protiv tiranije u Srbiji. Objavljivanjem snimka bez tona na kojem se nalazi Sergej Trifunović, pukim nagađanjem, utvrdili su da ambasada SAD-a stoji iza protesta “jedan od pet miliona“ u Beogradu.

Glodur ovog sajta je Nemanja Đukić, a njegov verni novinar je Marija Havrilov. Bez ikakvih fakultetskih kvalifikacija bave se uređivanjem medijskog sadržaja.

Foto/GOVORISRBIJA.rs

Ova politička organizacija predstavlja lažnu opoziciju na izborima, kako bi Srpskoj naprednoj stranci učinili uslugu da i dalje bude na vlasti. Na parlamentarnim izborima 2016. godine, sa osvojenim jednim procentom glasova, dokazali su da su samo “levo smetalo“ na političkoj sceni Srbije. Jedino “Zavetnici“ od “opozicije“ nisu izašli na ulice  protiv krađe glasova. Jasno je svima da podržavaju i dalje totalitarni režim.

“Presvučeni radikali“ distancirali su se od Vojislava Šešelja, kao tada aktivni članovi Srpske radikalne stranke i priklonili se Aleksandru Vučiću, glumeći opoziciju pod zvaničnim imenom “Srpski sabor Zavetnici“.

intervju.rs

1 Komentar

1 Komentar

  1. Dejan

    10. februara 2019. u 13:08

    Dobro, utvrdili ste da su oni u stvari za Vučića, samo niste utvrdili da li je snimak montiran ili je stvaran, a nismo ni saznali za koga je vaš portal.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh