Povežite se sa nama

intervju.rs

Vučićeva kafe kuvarica sa nula dana radnog staža i Megatrend diplomom kandidat za gradonačelnika Beograda

Foto: Milena Đorđević

Politika

Vučićeva kafe kuvarica sa nula dana radnog staža i Megatrend diplomom kandidat za gradonačelnika Beograda

Sve više se po medijima spekuliše da će Vučićev kandidat za gradonačelnika Beograda biti Irena Vujović. U prilog ovim tvrdnjama idu i kvote koje su pojedine sportske kladionice objavile, a po kojima se Irena bolje kotira i od aktuelnog „prvog“ čoveka prestonice Siniše Malog.

Irena Vujović je naime po zanimanju ekonomista, završila je osnovne i master studije na Geoekonomskom fakultetu (Fakultet za međunarodnu ekonomiju na Megatrend univerzitetu).

Još jedan podatak koji Ireni ide u prilog jeste da trenutno pohađa doktorske studije, tako da će bez problema moći da parira velikanima SNS kartela poput doktora Nebojše Stefanovića i doktora Siniše Malog.

Član je kartela od 2008. bila je narodna poslanica od 2012 do 2014, a trenutno obavlja funkciju pomoćnice gradonačelnika zaduženu za oblast društvenih delatnosti.

Takođe je član predsedništva Srpske Napredne Stranke.

Od važnijih životnih dostignuća vredi napomenuti da je svojevremeno nezvanično proglašavana za „mis parlamenta“, a na te tvrdnje je odgovorila:

-Imponuje mi to što sam izabrana za mis parlamenta, ali smatram da lepota nije presudna za političku karijeru.

Još jedan podatak koji mladoj političarki ide u prilog za pretendovanje na prvu fotelju Beograda jeste što na pitanje „Ko joj je politički uzor“ odgovara da je to nedvosmisleno Aleksandar Vučić:

-Aleksandar Vučić je neko kog veoma cenim i poštujem jer je pokazao znanje, spremnost i hrabrost u želji da reformiše Srbiju.

Srećom, nije Vučić taj koji postavlja gradonačelnika Beograda, pre njega svakako se pitamo mi. Tako da, još jednom pamet u glavu, da izađemo u što većem broju na glasanje, pa neka se Aleksandar i Irena igraju dodeljivanja funkcija u svoja četiri zida.

GERILA.RS

1 Komentar

1 Komentar

  1. ludi udbas

    28. januara 2018. u 02:33

    namamila vucica vulvom. u tajnoj su vezi, mora da joj se oduzi. inace bas je jebozovna. avion

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh