Povežite se sa nama

VUČIĆ iskopirao ĐINĐIĆEVU kampanju “SRBIJA NA DOBROM PUTU“

Foto/Škola animiranog filma Vranje

Politika

VUČIĆ iskopirao ĐINĐIĆEVU kampanju “SRBIJA NA DOBROM PUTU“

Aleksandar Vučić krenuo Đinđićevim stopama, tako što je rešio da iskopira njegovu kampanju “Srbija na dobrom putu“ iz 2002. godine. Marketinški magovi predsednika Srbije odlučili su se za pomalo neinspiritivan naziv “Budućnost Srbije“.

Poznato je da je Aleksandar Vučić bio veliki protivnik politike ubijenog premijera, pa je pravo čudo da se odlučio za ovakav potez. Očekivano je bilo da će možda iskopirati Musolinijevu kampanju, ili možda Pinočeovu. Slobodana Miloševića nije baš zanimao ovakav vid promocije.

Đinđić je u svojim izlaganjima i razgovoru sa građanima širom Srbije pokazao kako se vodi država. U samo par rečenica je objasnio kako se postaje pobednik.

-Jedno ljudsko biće je jedan od 40 000 spermatozoida. Taj jedan je uspeo, 39 999 nisu uspeli. Znači, vi ste šampioni. Svako ko se rodio, on je već pobednik. On je već uspeo u odnosu na 40 000 drugih – rekao je Zoran Đinćić.

Aleksandar Vučić ovom kampanjom neće vratiti poverenje, koje je izgubljeno u narodu, još dok je bio funkcioner Srpske radikalne stranke.

intervju.rs

 

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Na Vrh