Povežite se sa nama

intervju.rs

Tvoje je samo da se onesvestiš! SNS heroina sa vrata gradske Skupštine!

Politika

Tvoje je samo da se onesvestiš! SNS heroina sa vrata gradske Skupštine!

Svetlana Tišljarić, penzionerka i simpatizer Srpske napredne stranke, prva je “žrtva“ koja se navodno onesvestila ispred gradske Skupštine. Sa Megatrend starletama pokušala je da zaustavi Boška Obradovića da uđe i preda zahtev nadležnima. Ovo je samo još jedna u nizu izrežiranih predstava od strane Aleksandra Vučića i večitog zamenika Gorana Vesića.

– Ništa me ne pitajte, u totalnom sam šoku. Potresena sam jako, onesvestila sam se i hitna pomoć me je odvezla u Urgentni centar. Dali su mi injekciju i tabletu koju sam stavila ispod jezika. Inače sam dijabetičar i mnogo mi je loše. Isprepadana sam, molim vas da me razumete, nije mi dobro ni sada. Primila sam i sedative i tablete za pritisak – rekla je Svetlana za Pink.rs.

Starija gospođa je samo vešto izmanipulisana ne bi li podigla ionako srozan rejting naprednjaka. Šta traži penzioner na opozicionom protestu ne znamo, ali znamo da je dobila glavnu ulogu u ovoj tragikomediji vladajuće stranke.

Foto/Tanjug

Veliku ulogu u ovoj medijskoj blamaži imala je i desna ruka Gorana Vesića Maša Radulović, koja je zadužena za saradnju sa medijima. Iako je završila državni fakultet Političkih nauka, ona se u javnosti ponaša kao Megatrend starleta. Nekada je bila uz pokojnnog Zorana Đinđića, a danas je uz Aleksandra Vučića.

intervju.rs

Maša sa gradonačelnikom Zoranom Radojičićem i večitim zamenikom Goranom Vesićem

 

Maša u društvu pokojnog Zorana Đinđića

Starleta sa državnog fakulteta: Maša Radulović

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh