Povežite se sa nama

Tamburu iz Knez Mihailove vlast proganja na svakom koraku: Moja sva imovina je gitara i to poslednje u životu hoće da mi uzmu!

Foto/privatna arhiva

Srbija

Tamburu iz Knez Mihailove vlast proganja na svakom koraku: Moja sva imovina je gitara i to poslednje u životu hoće da mi uzmu!

Gitarista iz Knez Mihailove, Zoran Ilić zvani Tambura, zbog nelegalne svirke osuđen je pet puta po deset dana zatvora. Do sada je dobio 126 prekršajnih prijava. On mora u najkraćem mogućem roku da isplati sudu iznos od 31.500 dinara, u suprotnom mu gitara i pojačalo idu na “doboš“.

-Svi znate da ova vlast progoni na svakom koraku. Tome se mora stati na put! Zbog neregularnih audicija za ulične svirače, gde su u žiriju komunalna policija i rijaliti novinari, tužio sam Sekreterijat za kulturu. Na prvo ročište nisam pozvan, a druga dva su trajala po pet minuta, a na trećem ročištu sudija zatvara slučaj. Na moj predlog sud odbija saslušanje svedoka. Spor gubim, sa obrazloženjem da sud za parnične postupke nije nadležan. Pitam se što su vodili tri ročišta? Živim privatno, plaćam kiriju. Sve što mi mogu oduzeti vredno su gitara i pojačalo – rekao je za intervju.rs Zoran Ilić.

Redakcija našeg portala apeluje na minimalnu novčanu pomoć Zoranu Iliću Tamburi u iznosu od 500 dinara. 

Broj tekućeg računa:  205-9001015047134-64 – Komercijalna banka

intervju.rs

 

 

Nastavi da čitaš
1 Komentar

1 Komentar

  1. dimče

    12. februara 2019. u 10:13

    sakri gitaru, donesi neku jolanu

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Srbija

Na Vrh