Povežite se sa nama

Tamara Đurić: KIJI NEDOSTAJE MIRIS BALEGE!

Foto: telegraf.rs

Extra

Tamara Đurić: KIJI NEDOSTAJE MIRIS BALEGE!

Čini se da je „kijomanija“ i te kako obuzela Srbiju, a niko ne zna zbog čega. Kristina Kockar je postala novi uzor mladima, a glavni razlog za to je činjenica da ju je muž prevario u rijalitiju.

I dok svi žale nad njenom sudbinom, ona zgrće hiljade evra na nastupima, jer je u međuvremenu postala pevačica, a nedavno je izjavila kako želi i knjigu da napiše.

S druge strane, pevačica Tamara Đurić za „Alo!” kaže da joj je sve to fascinantno.

– Sledeće je da Kija vodi „Magazin IN“. Mislim da je to logičan sled događaja. Rekla bih, nesrećan.

– Ona ima sve reference da vodi tu emisiju jer krešti kao da ju je neko uhvatio u mišolovku, pismena je kao trenutna voditeljka istog, a ima harizmu zgažene žabe, tako da mislim da je to normalan sled nesrećnih okolnosti po medijsku scenu Srbije – kaže Đurićeva.

Foto/svet.rs

S obzirom na to da je Kockareva nedavno gostovala na TV „Pink“ sa Draganom Markovićem Palmom, gradonačelnikom Jagodine, koji joj je obećao pomoć u traženju dečka, Tamara i za to ima teoriju.

Stanija je izgubljena u leksikonu

Starleta Stanija Dobrojević navodno je imala uslov pred ulazak u „Zadrugu2”, a to je da Tamara nikako ne bude deo projekta. – Što se vremešne (nikad) starlete Stanije tiče, nema ona potrebe da se mene plaši. Ona je duša izgubljena u mom leksikonu za osnovnu školu, koji je, mislim, u podrumu, ako se ne varam. Prema toj ženi vreme i nije bilo baš naklonjeno, kao ni prema mom leksikonu u kojem je ona. Tako da, samo neka se opusti i odmara u ostatku svog života i želim joj da se dobro drži. Mislim da je zdravlje u njenim godinama najbitnije – kaže Tamara za „Alo!”.

– Ipak mislim da se indirektno nabacivala Palmi. Kada je čula da ima para i toliko životinja, pa taman da je vrati u pređašnje stanje. Možda je devojku pukla nostalgija za mirisom balege. A ako nije, onda molim Palmu da je uda za nekog zemljoradnika, da može da radi ono u čemu je sigurno bolja nego u ovome što trenutno radi. Kija je najveća elementarna nepogoda koja je zadesila Srbiju nakon poplava u Obrenovcu. I kao takvu treba da je saniramo i iskorenimo – kaže Tamara.

Foto/Republika.rs/Vladimir Lukić

Kija Kockar u poslednje vreme koristi svaku priliku da negativno prokomentariše Lunu Đogani, a Tamara tvrdi da bi zapravo trebalo da joj bude zahvalna do kraja života.

– Mislim da ona Luni radi samo PR iz zahvalnosti što je posle toliko neuspelih pokušaja da postane poznata, ipak, nažalost, postala to – kaže Tamara.

ALO.RS i REPUBLIKA.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Extra

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh