Povežite se sa nama

intervju.rs

Tadić (SDS): Tužilaštvo da pokrene postupak o prisluškivanju ili prizna da je pod kontrolom vlasti

Vesti

Tadić (SDS): Tužilaštvo da pokrene postupak o prisluškivanju ili prizna da je pod kontrolom vlasti

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da će tužilaštvo pokazati da je pod apsolutnom kontrolom predsednika Srbije Aleksandra Vučića ukoliko ne pokrene postupak kako bi se utvrdilo ko je nezakonito prisluškivan.

„Sve što je Vučić rekao o meni i prisluškivanju je notorna laž“, rekao je Tadić na konferenciji za novinare i dodao da je  Vučić njega prisluškivao a da je javnost to saznala iz izjave šefa Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

On je rekao da nikada nije skidao oznaku državne tajne sa dokumenata kao i da je to Vlada činila isključivo kada su u pitanju sudjenja u Hagu.

Prema njegovim rečima, Vučić je slagao da je skinuo oznaku državne tajne pre nego je na televiziji pokazao dokumenta o prisluškivanju javnosti, jer se to čini posebnim aktom i objavljuje u Službenom glasniku a ne pred kamerama.

Tadić je pozvao Vučića da „ćuti ili će nastaviti svoju borbu“, podsetivši da već treći put izlazi pred novinare na temu prisluškivanja.

„Osnovni učitelji Aleksandra Vučića su Gebels, Luj IX koji je govorio: ‘Država to sam ja’ i Vojislav Šešelj“, rekao je Tadić.

IZVOR / beta.rs

1 Komentar

1 Komentar

  1. Sole

    6. avgusta 2019. u 10:21

    Bravo Tadicu za ucitelje, i deca u vrzicima se igraju ucitelja i predsednika,sudstvo po opkladu u CZ,je pod uticajem vlasti

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh