Povežite se sa nama

intervju.rs

Stranka velikog srca! Vranjskim naprednjacima posao u Jumku BEZ PLATE!

Politika

Stranka velikog srca! Vranjskim naprednjacima posao u Jumku BEZ PLATE!

Kompanija “Jumko“ ponudila je posao nezaposlenim članovima SNS, ali pod uslovom da rade bez plate, saznaju infovranjske.rs iz izvora u ovoj vranjskoj tekstilnoj fabrici.

– Rukovodstvo SNS u Vranju ima veliku glavobolju zbog nezaposlenih članova SNS iz «niže klase» kojima je pre više od tri godine obećavan posao po principu „sačekajte da dođemo na vlast i smenimo socijaliste pa će posla biti za sve“. Međutim, nedavno se dogodilo “čudo“ kada su nezaposlenim naprednjacima iz nekog daljeg ešalona moći i uticaja, koji su na listi socijalnih davanja, ponudili posao u “Jumku“ na tri meseca, ali da rade bez plate – priča sagovornik InfoVranjskih iz “Jumka“.

Po ovom izvoru, svi SNS kandidati za dobijanje posla odbili su bez razmišljanja ovakvu “milost“ svoje voljene stranke!

Foto/infovranjske.rs

– Na ubeđivanje rukovodilaca u “Jumku“ da će imati jedan obrok i besplatan prevoz, nezaposleni naprednjaci-socijalci odgovorili su da kad se vrate kući ne mogu da jedu gloginje i da takva ponuda ne dolazi u obzir, jer se na pečurkama i drugim radnim improvizacijama bar nešto može zaraditi za život – navodi sagovornik portala.

Po njegovim rečima, jedan broj nezaposlenih naprednjaka zaposlio se u postojećim preduzećima na području teritorije Grada Vranja, dok su ostali nesuđeni “jumkovci“ i dalje na “slobodi“!

– Primljeni su odmah u firmama kojima su potrebni radnici, pa im stranački uticaj i lobiranje i nisu bili potrebni, ali je presudno bilo to što su u tim preduzećima plate male, pa mladi odbijaju da rade – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

INFOVRANJSKE.RS

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh