Povežite se sa nama

Starlete su lutke sa velikim SISAMA po kojima bogataši PIŠAJU i SERU! One su krive za sve što je loše u našem društvu!

Foto: espreso.rs

Kolumne

Starlete su lutke sa velikim SISAMA po kojima bogataši PIŠAJU i SERU! One su krive za sve što je loše u našem društvu!

Piše/Nikola Krstić

novinar portala EDITOR.RS

I tako, nažalost, dobijamo izvrnute nuspojave kao što je velepoznata starleta Stanija Dobrojević koja pasivno podržava nasilje nad ženama.

Da je ovde sve otišlo naopačke, licemerni je dokaz o tome kako tobože slavne i uticajne ličnosti, kada god se pomene retoričko pitanje: “Ko je kriv u Srbiji za pogrešan sistem vrednosti?”, one se, vazda, ujedinjeno – bez obzira na njihove političke, ideološke i životne razlike – obruše na zajedničku metu, koja se, očigledno, poput dežurnog krivca, nalazi na čelu famoznog, donekle inovativnog i prekomerno unosnog zanimanja – starlete.

Pored njih, na listi za odstrel se nalaze i te (ne)slavne reality zvezdice, koje, gle čuda, postoje već deceniju i kusur; još od onog prvog Velikog Brata, koji je bio, kao novo svetsko čudo, ispraćen u Srbiji, budući da je predstavljao nešto što nikada do sada nije viđenu u srpskoj avliji.

Stoga, danas, u 2018. godini leta gospodnjeg, kada su “Zadruga” & “Parovi” preuzeli kormilo nad amanetom uveliko zaboravljenog Brata, počele su da niču nove ličnosti, koje pokušavaju u ovim burnim vremenima da pronađu svoje mesto pod suncem.

I tako, nažalost, dobijamo izvrnute nuspojave kao što je velepoznata starleta Stanija Dobrojević koja pasivno podržava nasilje nad ženama, tako što indirektno govori kako neke od njih to, u stvari, same traže.

Ali, ne lezi vraže, tu je dežurna patrola vrsnih poznavalaca pravih vrednosti, koji su sebi dali sveto zaduženje, da neukoj publici na jedan bljutavo-pogrdni način, sa najljigavijim rečima, prikažu njihovu istinu o tim novopečenim zvezdicama sa televizijskih ekrana.

Naime, internet je prepun kojekakvih persona, u većinskom slučaju muškaraca, koji na najžešće moguće načine etiketiraju starlete – ma šta starlete – žene uopšteno kao glavne i odgovorne krivce za nekakav blud i razvrat.

“Starlete su lutke sa velikim sisama po kojima bogataši pišaju i seru!”; “Starlete su prljave, štrokave i odvratne prostitutke!”; “Kurve su postale „starlete“”; “U rijaliti programe ulaze najveće kurve, ološi i smradovi!”; “Fudbaleri moraju da se čuvaju od starleta i kriminalaca!”; “U rijaliti programe ulazi najveći šljam, potpuno smo dotakli dno!” – ovo je samo delić ledenog brega koji organizovano, propagandno i površno udara, zapravo, po najslabijem sloju našeg čemera, umesto da se dubinski bavi izvornim problemima sa konstruktivnim rešenjima za popravku ovog oronulog društva.

Međutim, zašto su oni najslabiji sloj našeg čemera; razlog se sam namiče, ako se malo bolje pogleda, jer su upravo te, naizgled, tv-stars, defakto, mentalno nejake osobe, iznikle iz kojekakvih trnovitih i gorkih sudbonosnih korova, koje u svojoj nemoći da se izdvoje od drugih, lunjaju kroz sopstveni život, tražeći tu konačnu sreću, koju im je, na kraju krajeva, ponudio taj reality program.

Sve one ličnosti koje se nalaze ispod tih kamera, preko kojih ih svi gledaju, u stvari su odraz jednog vapaja, da budu spašene iz vrtloga tranzitnih vremena.

Zato je izuzetno siledžijski se iživljavati nad tim osobama; previše je dvolično pričati o njima da su one rodonačelnik strave i užasa; krajnje je stupidno pomišljati da će te osobe imati nekakav rok trajanja na duže staze, jer, u suštini – ako im oduzmeš šou program, u bilo kakavom on formatu bio – one neće imati ništa. Drugim rečima, starlete i reality ličnosti nikada nisu bile uzrok čudovišnog sistema vrednosti, već njegova tužna posledica.

editor.rs

Nastavi da čitaš
1 Komentar

1 Komentar

  1. ksenija

    24. marta 2019. u 12:42

    Sklanjajte umobolne i nemoralne silikonske spodobe sa ekrana, ne trujte više ovaj napaćeni narod.Igara je dosta, možda da odlučite da bude malo više hleba u opticaju. Previše ovaj ojađeni naraštaj kljukate izmetom od emisija.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Kolumne

Najčitanije na intervju.rs

Tagovi

Na Vrh