Povežite se sa nama

Stanovnici Koteža vode borbu protiv golišavog komšije!

Srbija

Stanovnici Koteža vode borbu protiv golišavog komšije!

Na stranici Udruženja građana Kotež, danas je osvanula objava u kojoj se građani iz ulice Kalovita, žale na teror svog komšije S.N.

Kako stanovnici ovog naselja tvrde, komšija ih teroriše godinama i to na više načina. Kao prvo, navode da se komšija oko zgrade šeta go i da mu ovo nije prvi i jedini put. Sugrađani se brinu što njihova deca gledaju takav prizor.

Kažu još i da komšija sakuplja otpad i stare stvari iz kontejnera i kako ih slaže tu uz zgradu u kojoj živi. Ali, i da je nadogradio nekakav pomoćni objekat uz samu zgradu.

Takođe, tvrde kako komšija sakuplja pse lutalice i kako su svi barem jednom bili napadnuti od strane njegovih pasa. Desili su se napadi na decu ali i ozbiljni napadi u kojima su njegovi psi rastrzali tuđe vlasničke pse.

-Upravo sam ga uslikao golog ispred svoje zgrade tj svog dograđenog dela zgrade. Nije mu ovo prvi put da go šeta oko zgrade. – kaže sugrađanin iz Koteža.

Međutim, u komentarima na ovu objavu i tvrdnju, ne slažu se svi sa ovim stavom. Neki od stanovnika Koteža tvrde da je ovaj komšija, dobar čovek, spreman da drugima pomogne i izađe u susret.

Ono što su neki primetili je i činjenica da čovek zapravo nije go! Na objavljenoj fotografiji jasno se vidi kaiš, a komšija je zapravo u šorcu. Naravno, to nije uvek primereno, ali nije ni toliko drastično kako izgleda na samom početku objave koja se pojavila na ovoj strani.

-Prijavljivali smo ga ali ništa. Smatram da ovaj go čovek, inače veoma bezobrazan kada mu se ukaže na postupke, treba da se svede na normalu. – piše u objavi.

Zapravo, nije retkost da vidimo svoje komšije leti kako šetaju samo u šorcu, zar ne? Naročito u naseljima u kojima preovladavaju kuće sa sopstvenim dvorištima.

lobi-info.rs

Nastavi da čitaš
Slične teme...
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Srbija

Na Vrh