Povežite se sa nama

Srpkinja (26) pljačkala penzionere dok ih je oralno zadovoljavala po parkićima

Srbija

Srpkinja (26) pljačkala penzionere dok ih je oralno zadovoljavala po parkićima

Srpkinja (26) pljačkala penzionere dok ih je oralno zadovoljavala po parkićima

A.Š. (26) iz Bora, uhapšena je zbog krađe bakra, da bi se kasnije utvrdilo da je mesecima pljačkala penzionere u ovom gradu, služeći se podmuklom prevarom, i to na dan kada bi im stizale penzije. Nakon hapšenja, policajac je A.Š. prepoznao i po porno snimku na kome je ona u glavnoj „ulozi“.

Desetine penzionera, uglavnom iz sela u okolini Bora, pored toga što su na dan kada bi podizali mirovinu ostajali bez novca, vrlo često bi završavali i sa prelomima nosa, ruke ili vilice. Rekonstrukcijom događaja bi uglavnom bilo utvrđivano da su za te povrede sami krivi, iako im je u tome ’’nesebično’’ pomagala A.Š. (26), iz Bora.

 – A.Š. je radila po ustaljenom i oprobanom receptu – priča izvor iz istrage, upoznat sa slučajem te devojke.

Ona bi 10. i 25. u mesecu stala ispred pošte i tu vrebala žrtvu, koju je birala po odelu i godinama. Uglavnom je reč bila o starijim ljudima iz sela u okolini Bora.

A.Š. bi, nakon što bi penzioner podigao novac, prilazila i nudila mu usluge oralnog zadovoljavanja. Čoveka koji bi pristao vodila je u park, koji je se nalazi preko puta SO Bor.

– Penzioneru bi A.Š. spuštala pantalone i donji veš, do ispod članaka, nakon čega bi počela oralno da ga zadovoljava. Dok je to radila, drugom rukom bi iz džepa penzionera ivadila novčanik – nastavlja naš sagovornik.

Čim bi se dokopala plena, A. Š. je bežala, a dok bi penzioner shvatio šta se desilo, ona bi nestajala sa njegovim novcem.

– Nekoliko penzionera je, kada bi videlo da A.Š beži i da su pokradeni, pokušalo da potrči za njom – Međutim, nekoliko puta se desilo da su se sapleli o sopstvene pantalone i padali, pa se dešavalo da završe u bolnici sa slomljenim nosem ili vilicom. Bilo je i slučajeva da je nekoliko penzionera prošlo sa slomljenom rukom, kojom bi pokušavali da, kada su videli da su se sapleli, ublaže pad – nastavlja naš sagovornik.

Društveni prosperitet i pušenje po parkićima

Snimljena tokom seksa, pa uhapšena zbog krađe bakra

– A.Š. je jedan od momaka, sa kojom je imala intimni odnos, snimio tokom tog čina, nakon čega je klip pustio u promet. Nedugo potom, A.Š je uhvaćena u krađi bakra u RTB-u „Bor“ – nastavlja izvor.

Kada su je stražari doveli sa plenom u prihvatnu stanicu, jedan od njih je izvadio mobilni telefon i pustio taj klip A.Š.

– Pitao je da li je to ona, a kada mu je ona odgovorila da jeste, ponudila mu je da pređu u drugu sobu, uz uslov da je pusti – smeje se naš sagovornik.

Stražar je odbio ponudu A.Š. a protiv ove devojke sada se vodi nekoliko slučajeva u Osnovnom tužilaštvu zbog krađe.

– Pretpostavljamo i da je broj penzionera kojima je A.Š otela novac daleko veći, ali da oni to, zbog sramote, nisu prijavili – zaključuje naš sagovornik.

Autor: blic.rs

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Srbija

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh