Povežite se sa nama

ŠOKANTNA IZJAVA VUKA JEREMIĆA Vučića proglasio teško bolesnim: To je čovek vidno narušenog zdravlja?!

Foto: Kurir.rs/Zorana Jevtić

Politika

ŠOKANTNA IZJAVA VUKA JEREMIĆA Vučića proglasio teško bolesnim: To je čovek vidno narušenog zdravlja?!

BEOGRAD – Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić šokirao je srpsku javnost najnovijom izjavom o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

– Nije to u domenu racionalnog. Vučić je, nažalost, čovek vidno narušenog zdravlja. U njegovoj glavi se dešavaju burna previranja i ne bi se reklo da on nešto po tom pitanju preduzima. Tome se, naravno, ne treba radovati… – rekao je Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke.

Govoreći o izborima, on je kazao da na njih ne treba pristajati sve dok se ne uspostavi minimum fer i poštenih uslova.

beta.rs i kurir.rs

3 Komentara

3 Comments

 1. Antibot

  1. januara 2019. u 01:08

  Vucic nije čovek vidno narušenog zdravlja. On je veoma sracunat i inteligentan, ali su njegovo veleizdajstvo i lopovska karakterna crta veoma izrazene i oslikane kroz nasilje koje sprovodi nad Srbijom vec vise od sest godina.
  Ako bi Narodni Preki Sud okarakterisao njegova nedela kao rezultat psiholoske bolesti on bi jos i mogao da izbegne odgovornost za propast Srbije, koju uporna sprovodi jos od 2012-te po nalogu Amerike, EU i NATO.
  Ne zavaravajte se i ne sazaljevajte njegovu „bolest“, nego ga sudite i osudite na zasluzenu kaznu. Prvo neka vrati sve sto je pokrao od Srbije i naroda, a onda ga vodite pred pocasni streljacki stroj. Porodicu mu razbite da se vise ni jedan od njegovog izdajnickog kolena ne pojavi u drzavi Srbiji. Njegovo ime mora dospeti na Stub Srama, zajedno sa ostalih 25,000 SNS i Zutih veleizdajnika Srbije.

 2. Samoljot

  1. januara 2019. u 03:06

  Ako postoje indicije one se moraju dokazati, to može zaključiti samo tim specijalista, ukoliko nije tako oni koje naznačuju osobu da je obolela treba procesuirati, Svakoj oboleloj osobi dužni smo pružiti zdravstvenu zaštitu na najvišem nivou. i za to se moramo zalagati.

 3. Igor

  3. januara 2019. u 12:49

  Zar je Jeremiću toliko vremena trebalo da to shvati?

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Na Vrh