Povežite se sa nama

Sin Isidore Bjelice je famozni reporter koji se sprdao sa građanima na protestu opozicije!

Zabava

Sin Isidore Bjelice je famozni reporter koji se sprdao sa građanima na protestu opozicije!

Lav Grigorije Pajkić, sin spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića je famozni reporter i autor ankete na nedavnom protestu opozicije. 

“Prepametni“ Lav Grigorije i simpatizer “Naprednjaka“ osmislio je pitanja tako što je poznate slikare poput Uroša Predića i Nadežde Petrović zamenio sa sadašnjim ministrima i aktuelnim članovima SNS-a.

Akteri ankete su mehanički i zbunjeno odgovarali ne znajući o kojim se poznatim ličnostima radi, misleći da su u pitanju politička elita sadašnje vlasti. Pored slikara u anketi su se našli i čuveni matematičar Milutin Milanković i književnik, pravnik i političar Slobodan Jovanović.

Postavljamo pitanje kakve bi odgovore davali simpatizeri SNS-a? Kada bi opozicija uradila ovakav vid ankete odgovori bi bili jednako poražavajući.

Izvor: intervju.rs

 

2 Komentara

2 Comments

  1. Petar

    9. oktobra 2017. u 00:39

    Prosto je neverovatno koliko je tvoj sin ispao smesan i pokopao sebe sa ovim klipom….

  2. Boris Drezgic

    9. oktobra 2017. u 18:35

    Ovo je smejurija dokle SNS botovi mogu da idu. Uhvatis ljude iz vedra neba na protestu i pitas ovakva pitanja… PA ovako kad gledas smesno ti je, a zamisli na ulici da te neko pita tako nesto iz vedra neba, pa naravno da ces se zbuniti i misliti da je rec o nekim ljudima koji zaista postoje. Ali opet i montaza je cudo, mozda je intervjuisao 20 ljudi, a od tih 20, samo ovih par su ovo rekli, pa naravno da ces u snimak onda ubaciti samo to. A da ne pricam koliko je ovo SNS-ovacki namesteno, to je haos. Nemojte botovi to raditi, sramota je. Kad bi vama istu ovu anketu uradili, sto je uradio sin Isidore Bjelice pristalicama opozicije, Vucic bi odmah lincovao te ljude koji su snimali i intervjuisali. Da ne pricam jos da bi mozda minimalno zavrsili u zatvoru 12 godina. E bre, radite samo sta vama odgovara… C c C, nemam reci. Dusu djavolu prodajete.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Zabava

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh