Povežite se sa nama

Saša Arsić (NARODNA STRANKA): Mene su još u martu PREBILI naprednjaci!

Foto/vranjenews.rs

Politika

Saša Arsić (NARODNA STRANKA): Mene su još u martu PREBILI naprednjaci!

Posle napada na dvojicu funkcionera narodne stranke (NS) u Vranju i prebijanja lidera Levice Srbije Borka Srefanovića u Kruševcu, Saša Arsić, regionalni koordinator Narodne stranke NS za Pčinjski okrug, izjavio je da je „sistem fizičke sile nije novina u političkom životu pod sadašnjom vlasti“, te da je on „prvi funkcioner narodnjaka koji je pretučen, i to još u martu ove godine“, u selu Kuštica u bujanovačkoj opštini, u vreme kada su se održavali izbori za Savete mesnih zajednica.

– Bio sam napadnut i uboden oštrim predmetom u ruku.

Do napada je došlo u izbornom danu za Savete MZ, kada su članovi Srpske napredne stranke (SNS), oni koji su bili zaduženi da čuvaju kutije, pozvali svoje batinaše iz stranke u Bujanovcu.

Došla su njih trojica, izbacili su iz prostorije članove komisije iz naše stranke, koji su bili angažovani na praćenju izbornog procesa.

Na njihov poziv, kao član Komisije za regularnost izbora u bujanovačkoj opštini, obišao sam biračko mesto, zatekao osobe koje uopšte nisu bile članovi komisije za praćenje izbora na tom biračkom mestu.

Na pitanje šta rade tu i zašto su izbacili naše posmatrače, odgovorili su da se moram skloniti odatle jer će me, kako su sami kazali, „prebiti i ubiti“

Foto/vranjenews.rs

Nakon verbalnog sukoba, jedan od njih me je napao i udarao, dok je drugi pokušao oštrim predmetom da me ubode, u čemu je delimično uspeo i naneo mi povredu na ruci.

Nisam ja kriv naprednjacima što gube izbore u bujanovačkoj opštini.

Gube, jer im narod „sudi“ za njihovo ponašanje – rekao je Arsić u izjavi novinarima u Vranju.

Legneš u Srbiji, probudiš se na Kosovu

Arsić je za portal Bujanovačke izjavio da mu je Vuk Jeremić, njegov partijski šef, „preneo informacije iz diplomatskih krugova“ da su „pregovori Vučića i Tačija u vezi sa razgraničenjem ušli u završnu fazu“.

– Više ne pričamo o politici, već o sudbini Bujanovca.

Jeremić mi je kazao da postoji dokument od 60 strana o detaljima razgraničenja, odnosno razmeni teritorija o kome pregovaraju predsednici Srbije i Kosova.

Stiglo se do četrdesete strane i mnogi detalji su usaglašeni.

Bilo je sporno kome će pripasti autoput i navodno je dogovoreno da on ostane Srbiji.

Ali, zato lako može da se desi da se jednog skorog jutra mi u Bujanovcu probudimo na Kosovu, jer se više ne razgovara o pripajanju samo pograničnih naselja već celog grada, ali i Preševa – izjavio je Arsić za Bujanovačke, posle subotnjeg regionalnog sastanka stranke i tribine opozicionog Saveza za Srbiju u Leskovcu.

 Snimak u kome Arsić govori o prebijanju u Kuštici u martu ove godine možete pogledati u video materijalu ispod, počev od 39.20“.

Konferencija za medije Gradskog odbora Narodne stranke.

Posted by Vranje News on Понедељак, 05. новембар 2018.

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh