Povežite se sa nama

intervju.rs

Režimski KURIR popljuvao VESIĆA, onda brzo obrisali tekst! Dok Beograd pliva u vodi, zamenik gradonačelnika još dobro pliva na funkciji!

Vesti

Režimski KURIR popljuvao VESIĆA, onda brzo obrisali tekst! Dok Beograd pliva u vodi, zamenik gradonačelnika još dobro pliva na funkciji!

Portal kurir.rs ocrnio je zamenika gradonačelnika Gorana Vesića a onda su munjevito obrisali vest. Mi je prenosimo u celosti.

OVO NIJE VENECIJA, VEĆ VESIĆEV DIZNILEND: Automobili plivaju prestonicom, grad doživeo apokalipsu, a od zamenika ni traga ni glasa!

Nevreme koje se danas sručilo na Beograd pokazalo je da je srpska prestonica na ivici haosa, i da ima mnogo prečih poslova koji treba da se obave pre izgradnje gondole na Kalemegdanu, metroa i sličnih projekata gradske vlasti, dok su građani sve ljući i ogorčeniji, što se može videti na društvenim mrežama.

Dok je grad u potpunom kolapsu, automobili plivaju ulicama kao u Veneciji, od zamenika gradonačelnika Gorana Vesića nema ni traga ni glasa.

Današnji dan će građani zaista dugo pamtiti, jer se odavno nije desilo da je voda poplavila toliki broj gradskih ulica.

Sudeći po tome šta se danas dešavalo u gradu, čini se da bi bilo mnogo bolje da se gradska vlast, umesto realizacije svakojakih „projekata“, najpre posveti čišćenju kišne kanalizacija, koja očigledno nije u stanju da prihvati veću količinu vode.

Realno, današnji pljusak jeste bio jak, ali je nedopustivo da se za samo 15 minuta od Beograda napravi blatnjava Venecija, a da nivo vode u pojedinim ulicama toliko poraste, da automobili počinju da plutaju.

Na snimku se vidi kako je današnja kiša napravila reku u Poenkarevoj ulici, a ovako je bilo i u mnogim drugim ulicama Beograda.

Obzirom da gradska vlast neprestano najavljuje nove i nove planove, koji nemaju baš mnogo veze sa svakodnevnim životom građana, možda je vreme da Beograđani umesto automobila počnu da kupuju i nabavljaju čamce.

Dok Beograd pliva u vodi, zamenik gradonačelnika još dobro pliva na funkciji.

Za mokre i uništene ulice, automobile i cipele, Beograđani će morati sami da se snađu.

Kurir.rs

Ne, ovo nije Venecija. Ovo je Vesićev Diznilend. Beograd, Poenkareova ulica.

Posted by Bora Konj on Среда, 19. јун 2019.

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Na Vrh