Povežite se sa nama

Ovo su pravi FEJSBUK nalozi SNS botova! Vučićevi internet PREDATORI botovali su o protestu opozicije, a među njima ima i pismenih!

Politika

Ovo su pravi FEJSBUK nalozi SNS botova! Vučićevi internet PREDATORI botovali su o protestu opozicije, a među njima ima i pismenih!

Protest je prošao skromno, u krugu SNS botova!

Stranačka horda botova na društvenim mrežama nikada nije bila aktivnija. Gotovo da su jedva čekali da portali krenu uživo sa praćenjem protesta opozicije pod nazivom “STOP KRVAVIM KOŠULJAMA“. Bilo je svega, vređanja, psovanja…. Nije bilo komentara a da nisu spomenuli: “Sendvič, dajte im sendvič zaslužili su“! Đilas im je bio prava inspiracija, tako da su na njega bacali “drvlje i kamenje“, a i Jeremić nije dobro prošao.

Izdvojili smo i najzanimljivije provokacije internet timova SNS-a na temu Kosova i Metohije:

Marija Pavlović: “Volite belo, naravno, nismo ni sumnjali da je zbog snega ova šetnja“.

Valentina Ganić: “Država se bori za mir i stabilnost za naš narod na KiM, a ovi protestuju! Sramota!

Dejana Čabrić: Kako vas nije sramota, protestujete u ove teške dane, kada se borimo protiv onih ološa za KiM, pa i vi jeste za sve krivi. Jel vas nije sramota onog naroda na KiM? Lopovi! Finansijer ovog debakla od skupa je verovatno iz Prištine!

A opozicionar Petar Subašić bio je više nego duhovit: “Evo ga prvi pismeni bot“!

Vodio se i pravi rat o broju pristalica na protestu, ali opozicija na fejsbuku bila je znatno ubedljivija u svojim izlaganjima. Novinarka u pokušaju, Barbara Životić, bila je glavna tema.

Uživo prenos je trajao više od sat vremena, a profesionalno je snimljen od strane televizije N1.

Vučićevi internet predatori zaradili su dnevnicu, a “Đilasova opozicija“ najavila je novi protest za 22. decembar 2018. godine. 

intervju.rs

 

 

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Politika

Na Vrh