Povežite se sa nama

intervju.rs

OVO ĆE UĆI U ISTORIJU: Dragana Mirković NAPRAVILA SPEKTAKL, Vranjanci pali u TRANS! (FOTO)

Foto/Pink.rs

Showbiz

OVO ĆE UĆI U ISTORIJU: Dragana Mirković NAPRAVILA SPEKTAKL, Vranjanci pali u TRANS! (FOTO)

Bez nje nema pravog provoda!

Najpopularnija balkanska muzička zvezda, Dragana Mirković, sinoć je u sklopu turneje „Od milion jedna“, održala koncert u Vranju, kojim je zatvorila manifestaciju „Dani Vranja“.

Organizatori koncerta, ali i svi ostali se slažu u jednom – da je ovo najposećeniji koncert otkad manifestacija postoji i da će sigurno ući u istoriju.

Dragana je pevala puna 4 sata, silazila u publiku, pravila selfije i po završetku koncerta ostala još najmanje 2 sata da se fotografiše sa fanovima iako je već večeras očekuje nastavak turneje u Švajcarskoj.

PINK.RS

1 Komentar

1 Komentar

  1. Ljiljana Milic

    2. septembra 2018. u 10:11

    Koji bre trans , Koja Dragana Mirkovic, ono sto smo vidli je bruka! niti smo joj glas prepoznali , niti nju , ko je ona zena bila bas se pitam! recite iskreno , slikala se sama ,gledali smo svi, Em je malena? em sede na stolicu! Koji pevac to radi , nijedan, Razocarenje totalno , Da ste rekli za Snezanu Savic,Dama nad damama ,Ana Kokic zena dade sve od sebe Ana Kokic za Cedu Markovica koji ima glas koji te nosi! Dzenana Loncarevica, koji je znao drzati mlade i stare , na oluji u mestu , to su ljudi koji su digli ljude na noge i otisli kucama sa pesmom na usnama! ujedno da se zahvalimo RTV VRANJE I VRANJE PLUS koji su uspel da emituju direktan prenos !Zahvaljujuci njima cela okolina je mogla da uziva u programu koji se odrzava u grad! Hvala vam!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Showbiz

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh