Povežite se sa nama

OTKRIVENO ZAŠTO JE BIVŠI POLITIČAR PUKAO Požgaj je propao zbog droge i zelenaša!

Vesti

OTKRIVENO ZAŠTO JE BIVŠI POLITIČAR PUKAO Požgaj je propao zbog droge i zelenaša!

OTKRIVENO ZAŠTO JE BIVŠI POLITIČAR PUKAO Požgaj je propao zbog droge i zelenaša!

Piše: Olivera Konatar

„Aleksandar duguje ogromne pare kamatašima, iscedili su ga kao limun, smršao je 20 kilograma”.

Aleksandar Požgaj, učesnik „Parova”, u žiži je javnosti zbog afere sa kamatašima, ali i zbog droge. Njegovi cimeri često komentarišu da Požgaj svakodnevno pokazuje znake zavisnosti, s obzirom na to da se često trese i pravi ispade, a njegov prijatelj za „Alo!” otkriva kako je bivši političar zbog dugova zelenašima stigao do dna.

Naš sagovornik kaže da je tačno da se Požgaj drogira, zbog čega je upao u ogromne dugove.

Foto: ALO!

– Aleksandra znam skoro deceniju. U poslednjih godinu-dve nije mu lako. Navikao je na život na visokoj nozi, pa kada su došli neki krizni perodi, nije znao kako da funkcioniše bez većeg priliva novca. Tako je počelo sve to sa kamatašima. Dogovor je bio da pare vraća na svakih nekoliko nedelja, ali u tome nije uspeo. Tada su kamate počele da se gomilaju, a na koja god vrata da je pokucao, ljudi nisu bili spremni da mu pomognu. Ja sam se potrudio koliko sam mogao, ali ti dugovi su zaista bili ogromni. On se uhvatio za pogrešne ljude, koji su promenili ploču čim su osetili da mogu da rade šta žele. Pogledajte kako je izgledao pre dve godine, a kako izgleda sad. Oni su ga iscedili kao limun, zbog stresa i problema ima 20 kilograma manje – priča Požgajev prijatelj i dodaje da je nekadašnji funkcioner SPS-a preterivao sa noćnim životom.

– Aleksandar je neko ko je ranije izlazio bukvalno svake noći. Tu je i došao u dodir sa narkoticima. Jasno je kako to ide i kojom brzinom se to razvija. Desilo se pre njegovog uslaska u „Parove” da je mirno sedeo kod kuće sa svojim prijateljima, a da mu je policija upala i preturila mu ceo stan. Tada su ga i priveli. Priveli su ga i pre toga jer su mu našli tu famoznu kesicu kokaina, a sve zbog toga što je postao trn u oku nekim važnim ljudima. On nije dilovao kokain, što su neki probali da mu napakuju, već ga je samo koristio. Kad smo se našli posle privođenja, priznao mi je da ne zna kako će da izdrži sve, začudilo me je to, ipak je uvek bio prgav i žilav i nije dao da ga išta slomi.

Požgaj: Ivan je već terao devojke da abortiraju!

Aleksandar Požgaj preksinoć je optužio Marinkovića da je loš čovek, te da je jednoj devojci koju zna dva puta napravio dete i naterao je da abortira, a sada i Miljanu tera da to učini.

– Alkoholičaru jedan, ostavio si sestru bez para, kradeš paštete po marketima. Ti si pijandura, idi da se lečiš – vikao je Požgaj, kome je Marinković uzvratio uvredama.

Izvor: alo.rs

Nastavi da čitaš
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Vesti

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh