Povežite se sa nama

intervju.rs

OTKRIVENE TAJNE ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Bila sa dva Turčina u isto vreme!

Foto/Blic.rs

Extra

OTKRIVENE TAJNE ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Bila sa dva Turčina u isto vreme!

Otkriveno sve pa je morala priznati.

Pre nego što je upoznala Davida Dragojevića u „Parovima 5“, Aleksandra Subotić viđala se u isto vreme sa dvojicom muškaraca iz Turske, kod kojih je često odlazila i ostajala po nekoliko dana.

Druženje Aleksandre sa Turcima odvijalo se neposredno pre nego što je ona s majkom Ljubom Pantović ušla u rijaliti u kojem se smuvala sa sadašnjim dečkom, sa kojim se trenutno nalazi u „Zadruzi“. Naši izvori pričaju da je to Subotićkino viđanje sa Turcima potrajalo oko godinu dana.

„Dvojica muškaraca, starosti između 30 i 40 godina, povremeno su dolazila u Beograd, ljudi su viđali Aleksandru s njima kako sedi u kafićima. Odlazila je i ona kod njih na po nekoliko dana, govorila je da tamo ima „radne vikende“ kao foto-model. Ja ne znam šta je od toga istina, nije me ni zanimalo preterano. Tada je već bila punoletna, mogla je da radi šta je htela“, izjavio je sagovornik.

Foto/srbijadanas.com/Saša Džambić

Ove priče potvrdila je i starleta iz Kaluđerice, mada je u prvi mah bila zatečena i zaprepašćena pitanjima. Po njenom izrazu lica, izgleda da je ova tema nešto što je ona želela po svaku cenu da sakrije.

„Kojim Turcima? Ne znam o čemu pričate“, pokušala je Subotićeva da negira svoje „druženje“ sa Turcima, a kada smo joj predočili da znamo sve detalje o tome, čak i njihova imena, zanimanje i sve ostalo, pristala je da nam ispriča o čemu je reč.

„Jesam se viđala s njima. Moj život je moja stvar! Možda je to bila neka poslovna saradnja između nas, otkud vi znate“, besno nam je poručila ona.

Kakve to radne kvalitete i veštine poseduje Subotićeva, pitanje je koje se samo nametnulo. Nevešto objašnjava da je poznata kao osoba koja je predana poslu i da su to i drugi prepoznali, mada nam nije objasnila o kakvoj profesiji je reč.

„Pa, ja sam lepa žena. Turci vole lepe žene. Imala sam neke planove tada, ja sam profesionalna kada je reč o poslu, oni to cene, svi to cene. Uostalom, to je bilo davno, ko se još toga seća“, kaže starleta.

KURIR.RS

 

Nastavi da čitaš
Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Extra

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh