Povežite se sa nama

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA Mira htela da se ubije sa Slobom kao Eva sa Hitlerom!

Trezor

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA Mira htela da se ubije sa Slobom kao Eva sa Hitlerom!

Nekadašnja prva dama Mira Markovi nije mogla da prihvati činjenicu da je Slobodan Milošević gubitnik izbora u septembru 2000, pa je došla na sumanutu ideju da skonča zajedno sa suprugom, podstaknuta tragičnim završetkom velike ljubavi između Adolfa Hitlera i Eve Braun.

„Nju je ova misao opsedala jer je bila svesnija od njega da mu se ljulja presto. On je bio ubeđen da pobeđuje, ali ga je plašila pomisao da bi digao ruku na sebe, kao što je to učinio njegov otac. Iako je bila komunista i izraziti antifašista, idealizovala je bolesnu ljubav koju su imali Eva i Adolf, smatrajući je jednako fatalnom kao što je bila njena i Slobina“, navodi izvor blizak paru Milošević-Marković.

Ovu priču potvrdio je i nekadašnji pripadnik Službe državne bezbednosti Božidar Spasić.

Miloševićev advokat i blizak porodični prijatelj Toma Fila tvrdi da je Mira Slobodana nagovorila da ni u kom slučaju ne prizna izborne rezultate.

„Kad je izgubio izbore, on je dao nalog svima da priznaju poraz, ali ga je ona ipak nagovorila da to ne radi. I tako je i bilo. Međutim, kasnije su stvari išle ka tome da je morao da prizna pobedu DOS. Ona je imala svakakve ideje, pa je bilo i sumanutih. Takve misli su razmenjivali isključivo vikendom, jer jedino subotom i nedeljom nisu dozvoljavali da ih bilo ko uznemirava tekućim proplemima“, objašnjava Fila.

republika.rs i alo.rs

 

Ostavi komentar

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Više u Trezor

Najčitanije na intervju.rs

Facebook

Tagovi

Na Vrh